Ratkaisevat kolme kierrosta jäljellä – sunnuntaina Harjulle vieraaksi KPV

28.09.2016

jjk-wwwbanneri-jjkkpv210-1000x371

Ykkösen ratkaisuhetket ovat käsillä – tule kannustamaan Kettupaidat kohti Veikkausliigaa!

Kun pelaamatta on enää kolme viimeistä kierrosta, on JJK sarjakärjessä eli vahvasti kiinni suorassa nousussa Veikkausliigaan. Viime viikonlopun otteluiden myötä JJK:lla on neljän pisteen etumatka toisena olevaan TPS:n, AC Oulu taas on kolmantena kahden pisteen päässä turkulaisista.

JJK:lla on nyt edessään Ykkösen osalta kauden toiseksi viimeinen kotiottelu, kun Kettupaidat saavat tulevana sunnuntaina vieraakseen KPV:n.

Tule ajoissa – vältä ruuhkat

Kiinnostus Kettupaitojen loisto-otteita kohtaan on ymmärrettävästi suurensuuri ja sunnuntaiksi Harjulle onkin odotettavissa todella runsain mitoin kettukannattajia! Nyt jos koskaan paikalle kannattaa siis ruuhkien välttämiseksi suunnata ajoissa!

Stadionin portit aukeavat tuttuun tapaan tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30 ja samalla aukeavat stadionin lipunmyyntipisteet. Etenkin keskustan suunnasta saapuvien kannattaa muistaa, että Ihantolantien lisäksi myös stadionin Vesilinnan puoleisessa päässä on sisääntuloportti lipunmyynteineen!

Jo Harjulle saapuessa kannattaa myös ottaa huomioon Nisulankadulla oleva tietyömaa, jonka vuoksi Nisulankatu on osittain yksisuuntainen ja autoliikenne ohjataan kiertotielle Viitaniemen kautta. Kuva poikkeusreitistä löytyy täältä ja tarkemmat tiedot Jyväskylän kaupungin sivuilta täältä.

Ennakkolippu haltuun

Sisäänpääsy stadionille sujuu myös sujuvammin ennakkolipulla, jolloin vältät jonottamisen lipunmyyntiin. Ennakkolipun voit ostaa kätevästi suoraan puhelimeesi mobiililippukauppa ZUPticketistä – perinteisemmän, paperisen ennakkolipun taas voi käydä lunastamassa Tourulan tai Savelan Neste-asemalta portilta ostettua edullisempaan hintaan!

ZUPticketissä on nyt myös erikoistarjous viileneviä syysiltoja ajatellen: pääkatsomolippu + huippusuosittu retropipo tai kaulahuivi nyt yhteishintaan 25 euroa (norm. 35 euroa)! Saat lunastettua ostamasi fanituotteen otteluun tullessasi pääportilla mobiililippua näyttämällä.

Niinikään erikoistarjouksena on nyt mahdollisuus päästä nauttimaan ennen ottelua Ravintola Vesilinnan herkullisista tarjoiluista normaalia edullisemmin. Päivällinen Vesilinnassa ja pääkatsomolippu nyt yhteensä vain 50 euroa (norm. 75 euroa)! Varaukset janne.monkkonen@jjk.fi tai 040 7189 869.

Paikat Veikkausliigaan ratkaistaan nyt!