Perinteikkäässä gaalassa palkittiin jälleen kauden parhaita

01.11.2015

2015-05-02 jjk -haka_0037

JJK:n kausi on jo usean vuoden ajan päättynyt gaalaan, jossa palkitaan päättyneen vuoden parhaimmistoa.

Tänäkin vuonna Kettuperhettä kokoontui Londoniin juhlistamaan jälleen suuria tunteita ja upeita futiselämyksiä tarjonnutta kautta. Tuttuun tapaan Vuoden pelaaja ja Vuoden tulokas valittiin yleisöäänestyksellä ja myös kannattajaryhmä Harjun Pojat palkitsi oman valintansa.

Vuoden urheiluteko: Harjun Pojat

Jo monen vuoden ajan uskollisesti omiensa takana ja rinnalla seisseet Harjun Pojat olivat päättyneellä kaudella jokaisen kotiottelun lisäksi paikalla kauden jokaisessa vierasottelussa – yhteensä kilometrejä kertyi yli 8000!

Vuoden seuratyöntekijä: Tapani ”Valttu” Korhonen

JJK:n toiminnassa ja joukkueenjohtajana jo kolmatta vuosikymmentä  ollut Valttu huolehtii joukkueesta vankalla ammattitaidolla ja on omalta osaltaan kivijalkana Kettupaitojen arjessa hoitaen varustetilauksia ja järjestellen pelireissuja. Tällä kaudella

Vuoden valmentaja: Antti ”Lude” Luhta

Kaksi vuotta sitten Kettuperheeseen liittynyt Lude on tehnyt fysiikkavalmentajana loistavaa työtä niin edustusjoukkueen kuin juniorienkin parissa.

Vuoden tulokas: Iiro Järvinen

Iiro löi itsensä kerralla kettukansan tietoisuuteen ja pelasi upean kauden JJK:n keskikentän sydämessä. Tasaisen vahvasti ottelusta toiseen pelannut Järvinen iski myös kaksi maalia ja oli joukkueen ehdottomia runkomiehiä.

Vuoden pelaaja: Mikko Manninen

Manu oli JJK:n oikealla laidalla pitelemätön läpi kauden ja puolustus toisensa jälkeen oli helisemässä liukkaan laitamiehen kanssa. Kertaalleen myös Ykkösen kuukauden pelaajaksi valittu taituri viimeisteli itse viisi maalia ja järjesteli lukemattomia maalipaikkoja keräten näin tililleen myös tukun maalisyöttöjä.

Harjun Poikien vuoden pelaaja: Mikko Manninen

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!

IMG-20151031-WA0038