Paikallisfutiksen sunnuntai: JJK ja FC Vaajakoski yhteistyössä

11.06.2015
 14062015_JJK-PK35-ottelumainos-jumboscreen-576x256

Viikonloppuna tarjolla on runsain mitoin paikallista jalkapalloa!

JJK kohtaa Ykkösen kärkikamppailussa PK-35 Vantaan klo 18:30 alkaen. FC Vaajakoski pelaa oman Kakkosen ottelunsa aiemmin iltapäivällä – kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa molemmat!

FC Vaajakoski aloittaa omansa Vaajakoskella 16:00 ja Kettupaitojen tavoin myös vaajakoskelaiset saavat vieraita etelästä, kun Vaajakosken keskuskentälle saapuu PK Keski-Uusimaa.

Hyödynnä kausikortti- ja pääsylippuedut!

Seurojen kausikortit käyvät sunnuntaina ristiin – toisin sanottuna JJK:n kausikortilla pääsee FC Vaajakosken otteluun ja vastaavasti FCV:n kausikortilla Harjulle aurinkokatsomoon.

FC Vaajakosken otteluun pääsee niinikään JJK:n ottelun lipulla – myös W-Zupin mobiiliennakkolipulla! Harjulla taas stadionin portilla ostetusta lipusta saa viiden euron alennuksen FCV-PKKU-ottelun lipulla.

Perinteisen ennakkolipun voi käydä ostamassa Kävelykadulta tulevana lauantaina, kun Kettupaidat jalkautuvat keskustan vilinään klo 12:30 – 14:30!

Oman kylän pojat

Sekä JJK että FC Vaajakoski koostuvat erittäin vahvasti paikallisista pelaajista ja myös sunnuntain otteluissa halutaankin tuoda esille myös molempien seurojen vahvaa juniorityötä – niinpä nuoret lupaukset ovatkin otteluissa esillä. FCV-PKKU-ottelussa saattajina toimivat JJK:n ja FC Vaajakosken 07-ikäluokan juniorit ja samat joukkueet kohtaavat toisensa puoliaikapelissä ottelun tauolla.

Harjulla saattajina toimii niinikään juniorit molemmilta seuroilta ja tauolla nuoret taiturit nähdään puolestaan esittelemässä osaamistaan tekniikkaratanäytöksessä.

ok-jyska-jjk-fcvaajakoski-movya

Oman kylän poikia voi bongailla jatkossa myös MTV3:lta!

Kortteliliigaa lauantaina

Jo lauantaina 13.6. on jalkapallon merkeissä vilkas päivä Viitaniemessä, sillä silloin käydään kesän toinen Kortteliliigaturnaus.

Kentät kuhisevat siis JJK:n, FC Vaajakosken ja JyPK:n pikkufutareita aamuyhdeksästä aina pitkälle iltapäivään asti! Turnauksen tarkempi aikataulu löytyy Kortteliliigan sivuilta.

Kortteliliigan turnaus lauantaina 13.6. klo 9-16

Kakkosen yhdeksäs kierros, FC Vaajakoski – PK Keski-Uusimaa, sunnuntaina 14.6. klo 16, Vaajakosken liikuntapuisto

Ykkösen kahdeksas kierros, JJK – PK-35, sunnuntaina 14.6. klo 18:30, Harjun stadion

PS. Jos turnauskestävyys riittää, voi futissunnuntain aloittaa jo klo 14 Viitaniemessä, kun Blackbird ja KuFu-98 kohtaavat Kolmosen kamppailussa!