JJK ja Movya ylpeänä esittävät: OK – oman kylän pojat

12.06.2015

jjk-movya-ok-omankylanpojat

JJK:n ja Movyan yhteistyössä tekemässä mainoskampanjassa ylistetään paikallista kasvatustyötä!

JJK on parhaillaan vahvasti mukana Ykkösen kärkitaistossa lähes täysin omavaraisella joukkeella – ja on luonnollisesti äärimmäisen ylpeä siitä! Osa on edustanut JJK:ta aina Kortteliliigasta asti, osa taas on ottanut aivan ensiaskeleensa futiskentällä jossain muussa paikallisista seuroista ennen siirtymistään Kettupaitaan.

Torstaiaamuna MTV3:n Huomenta Suomi-ohjelman lomassa ensiesityksensä saaneessa mainoskampanjassa tuodaan ilmi nykyisten JJK-pelaajien juuria kaupungin sisällä. Neljä eri mainospätkää pyörivät Keski-Suomen alueella MTV3:n mainoskatkoilla kesäkuun loppupuolelle asti.

JJK:n edustusjoukkueen pelaajien ja juniorien lisäksi pätkissä on mukana FC Vaajakosken, Palokan Riennon ja Halssilan Nousun junnuja.

OK sunnuntai – tervetuloa!

Sunnuntaina tuloillaan on varsinainen oman kylän poikien futispäivä, kun vahvasti paikallisiin pelaajiin luottavat JJK ja FC Vaajakoski pelaavat kotiottelunsa peräkkäin: ensin klo 16 FC Vaajakoski kohtaa PKKU:n Vaajakoskella ja heti perään klo 18:30 saa Ykkösen kärkikamppailussa vieraakseen PK-35:n Vantaalta.

Liput ja kausikortit käyvät otteluissa ristiin, tarkempia tietoja siitä löytyy täältä!