Mehiläinen JJK:n pääyhteistyökumppaniksi

14.02.2023

Jalkapallon Miesten Ykkösessä kaudella 2023 pelaava JJK Jyväskylä sekä seuran junioritoiminnasta vastaava JJK Juniorit ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen Mehiläisen kanssa. Mehiläinen toimii jatkossa JJK Jyväskylän pääyhteistyökumppanina sekä palveluntuottajana terveydenhoitoalalla. Yhteistyösopimus kattaa kaudet 2023–2024.

– Olemme todella tyytyväisiä, että olemme saaneet sarjanousun myötä valtakunnallisia, alansa huipputoimijoita kumppaniksemme. Uusi pääyhteistyökumppanimme Mehiläinen vastaa ammattitaidolla pelaajiemme terveydenhuollosta ja on tärkeänä tukijana myös JJK:n junioritoiminnassa, JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen iloitsee.

Seura ja Mehiläinen pyrkivät yhteistyössä varmistamaan pelaajille mahdollisimman monta tervettä harjoitus- ja kilpailupäivää. Mehiläinen palvelee pelaajien lisäksi myös muita seurayhteisön jäseniä nopeasti ja joustavasti. Hyödyntämällä OmaMehiläinen -sovellusta Mehiläisessä asioidessasi tuet samalla seuraa, sillä käynneistäsi kertyy bonusta seuran hyväksi.

– Olemme iloisia, että voimme olla tukemassa sekä paikallisten jalkapalloilijoiden terveyttä sekä huipputasolla että juniorivaiheessa. Sujuvan hoitoketjun turvin mahdollistamme ripeän hoitoon ja tutkimuksiin pääsyn kaikille seuran jäsenille, toteaa Urheilu Mehiläisen vastaava lääkäri Mira Kaikkonen.

OmaUrheilu on osa OmaMehiläinen-sovellusta. OmaUrheilusta näet kätevästi seurallesi nimetyn hoitotiimin tiedot ja räätälöidyt palvelut, edut, ohjeet urheilutapaturmiin ja lisäksi mielenkiintoista sisältöä urheilijan terveyteen liittyen. Kun olet rekisteröitynyt OmaUrheiluun oman seurasi alle, kerrytät asioinnistasi Mehiläisessä seuralle maksettavaa tukea. Katso tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen klikkaamalla tästä.

Urheilu Mehiläinen palvelee kaikkia urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja. Pääpaino on urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit ja modernit urheilukirurgiaan erikoistuneet verkostot ja sairaalat palvelevat kaikkia liikkujia ympäri Suomen.