Matti Nykänen uskoo JJK:n kaatavan HJK:n lauantain juhlaottelussa

04.08.2011

jjk-matti-nykanen-toivoo-jjklle-mitaliaMaailman kaikkien aikojen paras mäkihyppääjä, jyväskyläläislähtöinen Matti Nykänen uskoo kotijoukkue JJK:n ponnistusvoimaan nyt lauantaina 6.8. pelattavassa Veikkausliigan kärkiottelussa hallitsevaa Suomen mestaria HJK:ta vastaan.

– Todella hieno kausi pojilta jo tähänkin mennessä. Pitkään tehty töitä kovaa ja nyt noustu ihan liigakärkeen, upea juttu, Matti hehkuttaa JJK:n menestystä.

Nykänen luottaa JJK:n vireen säilyvän vähintään nykyisenlaisena aina kauden loppuun saakka ja tämähän tietäisi samalla kettujoukkueelle Keski-Suomen jalkapallohistorian ensimmäistä paikkaa Euroopan kentille.

– Vesi kielellä odotetaan eurokenttiä, siitä tulee iso juttu täällä.

– Esimakuna jo nyt lauantaina nähdään varmasti monta maalia ja vauhdikas peli päättyy JJK:n voittoon lukemilla 3-2. Ei muuta kuin isot terveiset ja tsempit JJK:n pelaajille ja koko organisaatiolle plus tietty kaikille faneille, lauantaina mennään Harjulla!

JJK luottaa moninkertaisen maailmanmestarin ja olympiavoittajan tulosveikkaukseen ja lyö kotijoukkueen 3-2 voitolle 20€ vedon Veikkauksen tulosvedossa. Ottelun päättyessä näihin lukemiin JJK ja Matti lahjoittavat voiton lyhentämättömänä Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle, joka toimii myös lauantaisen juhlaottelun kummijärjestönä.

Juhlapäivän kärkikamppailu JJK-HJK lauantaina 6.8. klo 18:30 Harjun stadionilla. Ennakkoliput myynnissä Jyväskylän Intersporteissa, Matsi Barissa sekä Grand Star Caféssa sekä kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa www.lippupalvelu.fi. Tervetuloa!