Lue päivitetyt yleisöohjeet ennen otteluun saapumistasi

15.08.2020

JJK:n kotiottelut jatkuvat huomenna sunnuntaina klo 18:30 alkavalla Miesten Kakkosen ottelulla, jossa Kettupaidat saavat vastaansa kuopiolaisen KuFu98:n. Otteluisäntänä kamppailussa toimii Karto ja ottelujärjestönä esittäytyy Keski-Suomen Näkövammaiset ry. Luethan tästä tapahtumaan saapuville tarkoitetut ohjeet huolellisesti, ne sisältävät paljon tärkeitä huomioita ja muuttuneita järjestelyitä. JJK pyytää yleisöä saapumaan hyvissä ajoin stadionille, jotta jonoja ei synny ja sisäänkäynti olisi mahdollisimman sujuvaa ja turvallista.

 

HARJUN STADIONIN SISÄÄNKÄYNNIT JA KATSOMOT

Harjulla on katetun pääkatsomon lisäksi siirrettäviä lisäkatsomoita, jotka sijoitetaan kentän ympärille. Niin sanotusta lohkojärjestelystä olemme rajoitusten poistuttua luopuneet, jotta yleisö voi paremmin levittäytyä stadionalueelle ja seurata ottelua mahdollisimman väljästi turvavälejä kunnioittaen. Sisäänkäyntejä stadionille on 2: Ihantolantien ylempi eli ns. pääportti (portti 1) sekä Ihantolantien alkupäästä stadionille nousevat portaat (portti 2). Molemmilla porteilta löytyy myös lipunmyyntipisteet. Katso kartta.

Varaathan sujuvaa sisäänpääsyä varten ottelulippusi esille ja mikäli olet hankkinut eturyhmien pääsylipun varaudu todistamaan portilla oikeutesi alennushintaiseen lippuun.

Molemmista sisäänkäynneistä pääsee sisälle kausikortilla tai pääsylipulla (ennakkoon tai portilta ostetulla). KettuVIP-korttilaisten sisäänkäynti tapahtuu portilta 1. Myös liikuntarajoitteisten sisäänkäynti tapahtuu portista 1 ja esteettömät WC-tilat löytyvät niin sanotun etupihan puolelta katsomoa.

Stadionin portit aukeavat totutusti tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30

 

LIPUNMYYNTI

Ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa: jjk.fi. Ostathan lippusi ennakkoon, jotta vältytään lipunmyyntipisteiden ruuhkautumiselta stadionilla ja varmistat paikkasi ottelutapahtumassa ennen kuin se myydään loppuun. Ennakkoliput ovat myynnissä jjk.fi osoitteessa pelipäivänä ottelun alkuun saakka ja porteille jätetään myyntiin myös pieni kiintiö pääsylippuja.

Stadionin portille myyntiin jäävät irtoliput ovat myynnissä kahdella portilla: Ihantolantien ylemmällä pääportilla (portti 1) sekä Ihantolantien alkupään sisäänkäynnin yhteydessä olevien portaiden yläpäässä (portti 2). Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankkikortit (myös lähimaksu) sekä käteinen. Käteisellä asioidessasi varaa tasaraha valmiiksi sujuvan ja mahdollisimman turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Smartumin ja Edenredin 5 euron arvoiset kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä. Sirullisia Smartumin tai Edenredin maksukortteja emme vastaanota.

Alle 16-vuotiaille on tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy, mutta ilmoittautuminen osoitteessa https://events.liveto.io/events/miesten-kakkonen-jjk-kufu98 on paras tapa varmistaa sisäänpääsy mikäli tapahtuma myytäisiin loppuun. Klikattuasi linkkiä valitse ”osta tuotteita” ja sieltä pääset valitsemaan lasten lipun, joka on siis ilmainen.

 

NOUDETTAVAT LIPUT JA KAUSIKORTIT

Mikäli nimelläsi on varattu pääsylippuja, löydät ne Ihantolantien pääportin (portti 1) noudettavien lippujen pisteeltä. Noutamattomat kausikortit löytyvät myös samasta paikasta.

 

VAPAAKORTIT

JJK:n myöntämät seuran omat ikikausikortit käyvät sellaisenaan sisäänpääsyyn myös poikkeusaikana järjestetyissä otteluissa.

Yleisörajoitusten ollessa voimassa Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään Palloliiton vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin. Poikkeuksena tästä ovat vain seuran kanssa ennalta sovitusti työtehtävissä olevat Palloliiton työntekijät, joilla on henkilökortti.

Rajoitusten voimassa ollessa seuraavilla korteilla ei siis ole automaattista sisäänpääsyä otteluun:

– Erotuomarikortti

– Palloliiton kultakortti

– Veikkausliigan legendakortti

 

KIOSKIPALVELUT

Kettukioskeilla valikoimassa on Kulta Katriina -kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa sekä Ruthin Leipomon leivonnaisia. Ruuhkia ja jonottamisia välttääksemme kioskilla asiointi ennen ottelun alkua tai sen aikana on paras keino vähentää ottelun puoliaikaruuhkaa, sillä erityisjärjestelyt hidastavat ostotapahtumaa. Kioskilla jonottaessasi huomio turvavälit niin muihin asiakkaisiin kuin henkilökuntaankin, maltti on valttia.

 

ANNISKELU

Anniskelualueena toimii tuttu Kettutasanne, stadionin Vesilinnan puoleisessa ”ylä” kulmassa. Suosi anniskelussa korttimaksua tai tasarahaa ja huomioi, että anniskelualueella on rajallinen asiakaspaikkamäärä. Kettutasanteelle pääsevät vain täysi-ikäiset katsojat.

 

KETTU-VIP

Kettu-VIP-kortin ostaneille on tarjolla korttiin sisältyvät Kulta Katriina -kahvitarjoilut Ruthin Leipomon leivonnaisilla höystettynä sekä tietysti kisamakkarat. VIP-tarjoilut löytyvät anniskelualueen vierestä, Kettutasanteen yläpuolelta, D-katsomon yläosasta.

 

FANITUOTTEET

JJK:n tämän kauden viininpunaiset fanihuivit ovat myynnissä ottelutapahtumassa hintaan 20€/kpl. Huiveja voit ostaa kioskipisteiltä sekä lippuluukulta sisään tullessasi ja pääset heti stadionille saapuessasi tunnustamaan väriä.

Pääsylippunsa ennakkoon ostaville on nyt myös luvassa erikoistarjous: ostamalla lippusi ennakkoon osoitteessa jjk.fi voit valita lippukaupasta pääsylippu+fanihuivipaketin, jolloin saat huivista jopa viiden euron alennuksen. Ennakkolipun yhteydessä verkosta ostetut huivit voi noutaa stadionin lipunmyyntipisteeltä.

Ottelutapahtumassa myytävien fanihuivien lisäksi JJK on avannut myös fanituoteverkkokaupan yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Stadiumin kanssa. Osoitteessa stadium.fi/seurat pääset tilaamaan JJK:n viralliset Nike-fanituotteet halutessasi jopa suoraan kotiovellesi edulliseen teamhintaan.

 

PYSÄKÖINTI

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti JJK:n kumppanin Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

 

TURVALLINEN OTTELUTAPAHTUMA

Mikäli kausikortissasi on paikkamerkintä, ne eivät automaattisesti ole voimassa tänä poikkeusaikana, sillä katsojien tulee istua stadionilla riittävän väljästi ja turvavälejä noudattaen. Mikäli kehoitukset turvavälien noudattamisen suhteen poistuvat kauden aikana, paikkamerkinnät ovat jälleen voimassa. Päivitämme yleisöohjeita kulloinkin voimassa olevien valtionhallinnon määrittelemien rajoitusten mukaan.

Kaikki kotiottelut kuvataan ja näytetään suorina JJK TV:n lähetyksinä. Kuvauskalusto selostajineen työskentelee kentän keskiviivan kohdalla C1-katsomon yläosassa. Huomioithan tämän mahdollisen näköesteen istumapaikkaa valitessasi.

 

  • Älä tule ottelutapahtumaan sairaana
  • Ottelutapahtumaan saavutaan täysin omalla riskillä
  • Huolehdi erityisen hyvin hygieniasta (käsidesiä on yleisön käytettävissä kioskipisteillä ja pääkatsomon wc-tiloissa on saippuaa käsienpesua varten)
  • Yski ja aivasta hihaasi
  • Huolehdi turvaväleistä jonottaessa ja anna muille katsojille rauha asioida kioskeilla, anniskelualueella, wc-tiloissa sekä muulla stadionalueella.
  • Katsomossa valitse paikkasi siten, että turvavälit toteutuvat. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat kuitenkin istua vierekkäin
  • THL suosittelee kasvomaskin käyttöä tilanteissa, joissa lähikontaktien välttäminen ei ole mahdollista. Maskin käyttäminen tai käyttämättä jättäminen on jokaisen ottelutapahtumaan saapuvan omalla vastuulla. (kts. THL:n maskisuositus)  Stadionin lipunmyyntipisteiden yhteydessä on myös jaossa pieni erä Lumme Energian lahjoittamia hybridikasvovisiirejä.

Odotamme otteluun saapuvilta katsojilta vastuullista käyttäytymistä, turvavälien kunnioittamista ja hygieniaohjeistusten noudattamista. Olemme pyrkineet luomaan ottelutapahtumasta mahdollisimman asiakasystävällisen, mutta toivomme ymmärrystä ja joustavuutta myös asiakkailtamme.

Lisää ottelutapahtuman yleisistä turvallisuusmääräyksistä voit lukea täällä.

 

OTTELUN SEURAAMINEN KOTISOHVALTA

Mikäli et pääse paikalle Harjun stadionille tai epäröit yleisötilaisuuteen saapumista, Kettupaitojen kaikki kauden 2020 kotiottelut näytetään KSML.fi -sivustolla maksuttomina suorina lähetyksinä. JJK TV:n otteluiden tuotannosta vastaa Lebbiz Productions ja ilmaiset lähetykset tarjoaa yhteistyökumppanimme SportFINI, joka näyttää Kettupaitojen pelit myös omalla sivustollaan.

JJK:n tämän kauden kotiottelulähetykset selostaa todellinen selostajalegenda, Tapio ”Tapsa” Suominen. Tämän mahdollistaa yhteistyökumppanimme ProSolve.

 

MEDIA

Median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa https://www.jjk.fi/ottelu/media/

Paikalle otetaan pressikortilla lähtökohtaisesti vain työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat ellei toisin ole sovittu. Medialle ei ole varattuna erillistä mediatilaa.

 

Tapahtuma-alueen kartan voit ladata pdf-muodossa tästä

Lämpimästi tervetuloa viihtymään Harjulle – ja kannustamaan oma suosikkijoukkueesi voittoon!