Liigacup: JJK FF Jaron vieraana Pietarsaaressa

15.02.2012

JJK kohtaa keskiviikkona kello 18.00 Pietarsaaren Tellushallissa alkavassa ottelussa FF Jaron. Ottelu on molemmille kauden 2012 Liigacupissa kolmas: JJK pelasi tasan KuPS:n kanssa ja kärsi sitten tappion VPS:aa vastaan, Jaro taas voitti VPS:n niukasti ja tasasi niinikään pisteet KuPS:n kanssa.

 
JJK:n valmentaja Jori Särkkä povaa tiukkaa ottelua.

 

– Luvassa on varmasti haastava ottelu, olosuhteet ovat Tellushallissa haastavat – sekä hallin itsensä että vastustajan puolesta. Jaro pyrkii pitämään yllä kovaa tempoa ja prässäämään lujaa. VPS-peliin verrattuna meidän on haettava parannusta etenkin pallottomien pelaajien liikkeeseen ja toisaalta pallon liikutteluun eteenpäin vähemmillä kosketuksilla.

 

– VPS-pelissä ei päästy parhaimpaamme, nyt on hyvä lähteä petraaman siitä. Haasteena on etenkin se, kuinka selvitään kovasta prässistä, jota tänäänkin varmasti on luvassa. On hyvä, että tilaisuus parantaa tulee näinkin nopeasti, Särkkä toteaa.
 
Lauantaina Seinäjoen Wallsport Areenalla KOMIA-turnauksessa pelatussa pelissä VPS:aa vastaan JJK ei onnistunut pitämään varhain hankittua johtoa, vaan joutui lopulta taipumaan vaasalaisille 4-2-lukemin.
 

– Vepsu-peli myös hyvä muistutus siitä, että peli kestää 90 minuuttia ja lisäajat päälle, Särkkä huomauttaa.

 

– Hyvillä mielin tässä ollaan nyt liikenteessä, valmistavissa treeneissäkin oli oikein hyvä fiilis. Ja vaikka vastustaja toki huomioidaankin, niin ei me Jaron peliin liiaksi keskitytä, vaan omaa peliä lähdetään pelaamaan kuten aina, Särkkä toteaa lopuksi.

Kettupaitojen riveissä pelaa tänään myös ensimmäistä kertaa virallisesti JJK:n pelaajana puolustaja Janne Turpeenniemi, joka allekirjoitti seuran kanssa juuri yksivuotisen sopimuksen.

 

FF Jaro – JJK 15.2.2012 kello 18.00, Tellushalli, Pietarsaari

 

 

TM