Lauantaina vastassa sarjanousija FC Jazz

16.05.2014

2014-03-29_jjk-fcjazz_0228

Ykkönen on edennyt neljännelle kierrokselle ja vieraaksi Harjulle saapuu tällä kertaa porilainen FC Jazz. Ottelu alkaa aurinkoisella ja lähes helteisellä Harjulla tänään lauantaina 17.5. kello 16.

JJK:n avausvoitto antaa vielä odottaa itseään ja edelliskierroksen ruman Ilves-tappion ärsyttämä kettulauma onkin nyt hyvin nälkäinen ottamaan kolme pistettä uskollisen kotiyleisönsä edessä. JJK:lla on ollut tähänastisessa ohjelmassaan kaksi vaikeaa vierasottelua ja kotiavaus. Mukaan noista on tarttunut yksi tasapelipiste, joka tuli maalittomasta tasapelistä kotiavauksessa. Fyysistä Viikinki-nippua vastaan Harjulla ei juurikaan pelillisiä hienouksia nähty – paitsi Teppo Marttiselta, joka JJK-maalissa esitteli komeita torjuntoja ollen tasapelipisteen takuumies.

Vähistä pisteistä huolimatta JJK on esittänyt alkukaudella hyviä otteita. Etenkin Valkeakoskella pelattu sarja-avaus Hakaa vastaan oli vakuuttava esitys, vaikkei palkintoa pisteiden muodossa tullutkaan. Viimeisimmässä ottelussa Ilveksen vieraana kuitenkin joukkueen yhtenäisyys ja peli-ilme jätti melkoisesti toivomisen varaa ja Juha Pasoja onkin peräänkuuluttanut ottelun jälkeen omiltaan skarppaamista joukkuepeliin. Tammelassa nähty esitys halutaan jättää yhden ottelun työtapaturmaksi.

Tampereen reissun positiivista antia oli sen sijaan maalitilin avaaminen – kauden ensimmäinen osuma nähtiin toisella puoliajalla, kun Jasin Abahassine otti Antti Maltsinin tarkan pitkän syötön komeasti haltuunsa ja sijoitti pallon varmasti Ilveksen maaliin. Nyt, kun maalien suhteen on saatu pää auki, lähdetään niitä hakemaan porilaisten kustannuksella lisää!

Myöskään uusia kolhuja ei Kettupaidoille ottelussa tullut ja terveystilanne onkin sama kuin Tampereelle lähdettäessä.

Sarjanousijalla pirteä alku

Vastustaja Jazz nousi viime syksynä Ykköseen karsintojen päätteeksi. Porilaisten kauden alku on on ollut pirteä ja pisteitä on kertynyt neljä – JIPPO kaatui vieraskentällä nigerialaiskärki Stanley Ukwuoman maalilla ja viime viikonloppuna Jazz oli yllättää kotikentälläään nousijasuosikki Hakan. Lopulta pisteet tasattiin vaiheikkaan ottelun päätteeksi kuitenkin 2-2-lukemin.

Joukkueet kohtasivat kahteen otteeseen myös talven harjoituskaudella. Tammikuussa JJK nousi Porissa tappioasemasta 1-2-voittoon ja maaliskuussa Vehkalammella puolestaan Jazz otti niukan 0-1-voiton.

Helppoa ottelua ei siis varmastikaan ole luvassa – mutta kotiyleisön tuella Kettupaidat ovat valmiina ottamaan kauden avausvoittonsa!

JJK – FC Jazz Harjulla tänään lauantaina 17.5. klo 16:00, portit auki klo 15. Ennakkoliput myynnissä klo 13 asti erittäin edullisesti hiirenklikkauksen päässä Lippupalvelun verkkopalvelussa – tervetuloa!

JJK - FC Jazz la 17.5. klo 16 Harjulla