Tänään juodaan – vettä!

16.05.2014

JJK Vettä, hikeä ja hurmosta Jyväskylän Energian vauhdissa

JJK ja Jyväskylän Energia käynnistävät raikastavan kesäkampanjan joka tarjoaa vettä, hikeä ja hurmosta kaikille ottelukävijöille läpi kuuman jalkapallokauden 2014.

Kaikissa kotiotteluissamme on jatkossa Jyväskylän Energian vesipiste josta saa ilmaiseksi Suomen parasta vesijohtovettä. Ennen otteluita paikalla on myös JJK-pelaajia joilta perheen pienimmät voivat hakea omat JJK-keräilykorttinsa. Joka ottelussa jaetaan eri pelaajien kortteja, muista tulla paikalle kaikkiin peleihin niin voit kerätä koko sarjan ja saat erikoispalkinnon kauden viimeisessä pelissä!

#Vesihurmosta!

Keräilykorttien lisäksi huippupalkintoja voit voittaa ottamalla oman vesiaiheisen kuvasi! Lataa kuva Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin hashtagilla #vesihurmosta – parhaille kuvaajille on luvassa pääsylippuja ja muita iloisia yllätyksiä. Myös JJK-pelaajat tulevat kauden aikana ottamaan omat #vesihurmosta-kuvansa – mitäköhän on luvassa?

Muista samalla liittyä Jyväskylän Energian seuraajaksi Facebookissa klikkaamalla tästä.

Tervetuloa JJK:n peleihin aistimaan vettä, hikeä ja hurmosta!

JJK:n seuraava kotiottelu aina aurinkoisella ja hurmoksellisella Harjulla lauantaina 17.5. klo 16:00, vastassa FC Jazz. Takuuvarma aurinkoinen keli, takuuvarma taistelupeli – ja ilmaista janojuomaa Jyväskylän Energian vesipisteeltä! Ennakkoliput erittäin edullisesti hiirenklikkauksen päässä Lippupalvelun verkkopalvelusta – tervetuloa!

JJK - FC Jazz la 17.5. klo 16 Harjulla