B17: Rovaniemeltä täysi pistepotti

16.05.2014

JJK B1 lähti aikaisin aamulla pohjoisenturneelle, jossa perjantaina kohdattiin FC Lynx ja lauantaina FC Kemi. FC lynx johtaa sarjaa tappioitta yhden ottelun JJK:a enemmän pelanneena, joten kyseessä oli ”kärkikamppailu”.

Genci

Ottelun alku oli hieman hapuilevaa, mutta energistä, mikä oli yllättävää lähes 10h bussimatkan jälkeen. JJK painosti koko puoliajan, mutta liian usein pallo nostettiin ilmaan ja puolustuksella oli helppo työ napsia palloja pois ja purkaa tilanne. FC Lynx:n puolustustapa oli mielenkiintoinen antaen aseet pallonhallintaan, mutta maalinteon vaikeus tuli esille vastustajan vetäytyessä. Ottelussa kotijoukkueella oli kaksi paikkaa, joista molempiin viimeisen syötön antoi Kettu-pelaaja. Ensimmäisestä tilanteesta vastustaja viimeistelikin hyvin 1-0 kun oli pelattu 19′, Teme oli tilanteessa voimaton.

Toiselle jaksolle pojat ottivat rohkeamman otteen ja pyrkivät pelaamaan syvemmällä vastustajan alueella, joka loppujen lopuksi väsytti myös vastustajan ja syöttötarkkuutemme parani, koska etäisyydet olivat lyhyemmät. Murtautuminen oli haastavaa vastustajan puolustaessa muurina edessä, mutta vihdoin 55′ Patu haisteli Genci syötön taka-alueelle ja laittoi varmasti sisään 1-1. Loppuaika painostettiin raivoisasti, mutta viimeinen tarkkuus puuttui. Vihdoin Toby täräytti 20 metristä pommin yläriman kautta sisään ja ansaittu 3 pistettä lähti Jyväskylään.

Huomenna lauantaina uusi rutistus FC Kemiä vastaan, mutta ensin nukkumaan Ruotsin puolelle Haaparantaan.