Lauantaina pelataan Kokkolassa

18.03.2022

JJK palaa pelikentille parin viikon tauon jälkeen, kun se kohtaa Kokkolan Keskuskentällä KPV:n lauantaina klo 12 alkaen.

Kettupaidat pääsevät jälleen tositoimiin tulevana viikonloppuna, kun perinteikäs Kokkolalaisseura KPV isännöi lauantain harjoitusottelua juuri sulaneella Keskuskentällä. Alun perin lauantaille merkitty kotiottelu Jaroa vastaan peruuntui pietarsaarelaisten Ykköscupin finaaliottelun vuoksi ja kotipeli vaihtui näin reissupeliksi.

JJK ja KPV kohtasivat edellisen kerran kaudella 2018 Ykkösessä. Viitaniemen montussa pelatussa sarja-avauksessa pisteet tasattiin lukemin 0-0 ja Harjulla kesäkuussa JJK vei voiton 2-0 Saku Leppäsen kahdella osumalla. Kokkolassa puolestaan kotijoukkue piti pisteet kotonaan selvin 4-1-lukemin ja nappasi kauden päätteeksi sarjanousun Veikkausliigaan.

JJK on kohdannut pre-seasoninsa aikana varsin eri tasoisia vastustajia eikä ole päässyt vielä tulostaulun lukemilla varsinaisesti koreilemaan. Miesten Ykkösen SJK Akatemialle ja KuPS:n liigamiehistölle kärsittyjen selvänumeroisten tappioiden jälkeen JJK palasi voittojen tielle kukistamalla Äänekoskella pelatussa harjoitusottelussa paikallisvastustaja FC Vaajakosken lukemin 2-1. Nyt vastassa on kauden 2019 päätteeksi Veikkausliigasta pudonnut Ykkösen joukkue KPV. Kovatasoisia vastustajia vastaan pelaaminen on kuitenkin noususta Ykköseen haaveilevalle kettulaumalle hyvä mittari siitä missä mennään suhteessa ylempään sarjatasoon ja missä asioissa täytyy vielä petrata tekemistä.

Aati Riihimäki torjui nollapelin, kun JJK ja KPV viimeksi kohtasivat Harjulla

Lauantain kotijoukkue KPV valmistautuu parhaillaan Ykkösen kauteensa JJK-paidastakin tutun Christian Sundin alaisuudessa. Joukkue on vahvistanut viime viikkoina rivejään ja erityisesti keskikenttäänsä, kun HJK- ja SJK-taustaisen Robbie Malolon sekä FCV:n riveissä vahvan kauden viime vuonna pelanneen Ilves-kasvatti Julius Järvisen siirtymisestä kokkolalaismiehistöön uutisoitiin viime viikolla.

Ykköscupin lohkovaiheesta tuloksena oli toinen sija heti edellä mainitun Jaron jälkeen, mutta puolivälierissä matka tyssäsi EIF:iä vastaan kärsittyyn kirpaisevaan 1-0-tappioon. Ykköscupin lohkovaiheessa kaatuivat niin SJK Akatemia kuin MP:kin, joten kapeahkolla ringillä pelaavat Pallo-Veikot ovat onnistuneet saamaan loukkaantumis- ja sairasteluhuolistaan huolimatta hyvää tulosta aikaan pre-seasonilla. Odotettavissa on siis kova haaste Kakkoseen valmistautuville Kettupaidoille. JJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen johtaa kuitenkin joukkonsa Kokkolaan hyvillä fiiliksillä.

– Tilanne näyttää siinä mielessä hyvältä, että olemme nyt vihdoin päässeet harjoittelemaan lähestulkoon koko rosterilla ja saadaan Kokkolaankin hyvä nippu pelaajia mukaan. Olemme joutuneet taistelemaan tässä kevään aikana koronan ja muiden sairasteluiden kanssa mikä on tuonut omat haasteensa harjoitteluun ja pelaamiseen. Emme ole kuitenkaan halunneet ottaa riskejä ja kiirehtiä sairastelun jälkeen kentälle paluun kanssa, joten maltilla ollaan edetty. Odotan lauantailta hyvää ja tiukkaa peliä laadukasta vastustajaa vastaan. Aina lähdetään tietysti voittamaan, mutta enemmän toivotaan, että saadaan mahdollisimman ehjä ysikymppinen pelattua, Lehtinen toivoo.

Harjoitusottelu: KPV – JJK || 19.3.22 klo 12:00 || Kokkolan Keskuskenttä

Suora lähetys ottelusta katsottavissa KPV:n YouTube-kanavalla.

JJK:n mukana ei ole tällä hetkellä testipelaajia, mutta pelaajasopimusuutisia on luvassa ensi viikolla. Alkavalla viikolla selviää myös Suomen Cupin ensimmäinen vastustaja. JJK pääsee mukaan kolmannelta kierrokselta, jonka arvonta nähdään suorana VeikkausTV-studiolta torstaina 24.3. klo 13 osoitteessa veikkaus.fi

Kausi 2018 avattiin Viitaniemessä KPV:tä isännöiden

Kausikortit ovat saapuneet toimistolle – korttikauppa palvelee verkossa 24/7

Kauden 2022 kausikortit on vihdoin saatu painosta ja ovat noudettavissa toimistolta. Kausikortin tilanneille on lähetetty sähköpostitse ohjeet korttien noutamiseen liittyen. Mikäli olet tilannut korteillesi postituksen, kusti polkee sinulle toimituksen lähipäivien aikana.

Kausikortti yhä hankkimatta? Ei huolta, korttiostoksille pääset sivun oikean reunan ”osta lippuja” painikkeen takaa löytyvässä lippukaupassa. Maksuvaihtoehtoina lippukaupassa Paytrailin verkkomaksujen lisäksi ovat SmartumPay, ePassi, Eazybreak. Mikäli haluat maksaa korttisi Edenredillä, otathan yhteyttä sanna.kahila(at)jjk.fi

Lahjoitamme jokaisesta maaliskuun aikana tai sen jälkeen myydystä kauden 2022 kausikortista 10€ Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastolle.