JJK osoittaa tukensa Ukrainalle SPR:n kautta

07.03.2022

JJK haluaa ojentaa kätensä ja osoittaa tukensa Ukrainalle lahjoittamalla 1000€ SPR:n katastrofirahaston kautta. Lisäksi lahjoitamme jokaisesta maaliskuussa tai sen jälkeen myydystä kauden 2022 kausikortista 10€ SPR:n katastrofirahastoon.

JJK:n arvokas ja tärkeä yhteistyö Suomen Punaisen Ristin kanssa on kestänyt yhtäjaksoisesti jo 15 vuoden ajan.

– SPR on JJK:n pitkäaikaisin kumppani ja siten luonnollinen valinta meidän auttamisen kanavaksi. Kettuperheen takana on iso yhteisö ja haluamme käyttää sitä hyvään. Avun tarve on suuri ja haastammekin koko JJK-yhteisön mukaan auttamaan, Joni Vesalainen kutsuu.

SPR:n Länsi-Suomen Piirin ohjelmajohtaja Jooel Niittynen haluaakin kiittää jokaista auttamiseen osallistuvaa.

– Iso kiitos jo etukäteen tekemästänne lahjoituksesta. Tässä on viimeinen viikko mennyt pitkiä päiviä tämän kriisin hoitamisessa, mutta on hienoa nähdä kuinka moni haluaa osallistua auttamiseen.

– Punaisen Ristin kautta toimittamanne apu menee varmuudella perille. Ensimmäiset delegaattimme ovat lähteneet auttamaan paikanpäälle, mutta samalla Punainen Risti auttaa ja koordinoi auttamista Suomessa. Toisaalta on hyvä muistaa, että Punaisen Ristin paikalliset yhdistykset ovat auttamassa kotoaan paenneita muun muassa jakamalla ruokaa ja vettä sekä tarjoamalla terveyspalveluita ja psykososiaalista apua. Avun tarve on suuri ja se tulee jatkumaan pitkään, mutta Punainen Risti tulee olemaan auttamassa kriisin keskellä koko sen keston ajan, Niittynen vakuuttaa.

Tilaamalla JJK:n kausikortin kaudelle 2022 osallistut auttamiseen, sillä lahjoitamme 10€ jokaisesta maaliskuun aikana tai sen jälkeen ostetusta kausikortista SPR:n katastrofirahastoon. Kausikorttiostoksille pääset sivun oikean reunan ”osta lippuja” painikkeesta. Voit lukea lisää kausikorteista ja eri maksutavoista täällä.

Voit lahjoittaa ja auttaa Ukrainan konfliktista kärsiviä myös muilla tavoilla. Lue lisää: punainenristi.fi