Lauantaina Keskimaan isännöimä kotikamppailu – yhteistyössä myös FC Vaajakoski

13.08.2015
15082015-jjk-acoulu-ottelumainos-www

Keskimaa toimii lauantaina otteluisäntänä ja kutsuu Harjulle erityisesti perheitä!

Kettupaitojen ottelu AC Oulua vastaan alkaa klo 17. Keskimaa kutsuu otteluun 50 ensimmäistä perhettä: S-etukorttia näyttämällä perheet saavat lippunsa Ihantolantien lipunmyyntipisteestä.

Perheen pienimpiä ilahduttaa leikkipisteen lisäksi myös viime kaudelta tuttu Manun ongintapiste! Myös Kettukirppis avautuu jälleen heti porttien auettua eli klo 16 – otteluissa pidettyjä pelipaitoja ja -housuja ja muuta JJK-vaatetta voi siis tulla hankkimaan edulliseen kirppishintaan!

2015-03-06-JJK-16-manninen-hasanzada-onki

Yhteistyössä FC Vaajakoski – paikallisfutista koko rahalla!

Myös FC Vaajakoskella on lauantaina kotipeli, kun punapaidat saavat vieraakseen JäPS:n klo 15 alkavassa ottelussa. Kuten jo kertaalleen aiemminkin tällä kaudella, seurat ovat sopineet yhteistyöstä ja pääsylippuja sekä kausikortteja voi hyödyntää otteluissa ristiin.

JJK-kausikortilla pääsee FCV:n otteluun ilmaiseksi ja FCV:n kausikortilla pääsee vastaavasti JJK:n peliin aurinkokatsomoon veloituksetta.

Myös JJK – AC Oulu-ottelun W-ZUP mobiiliennakkolippua näyttämällä pääsee FCV:n peliin veloituksetta ja FCV-pääsylipulla saa 5 euron alennuksen JJK:n ottelulipuista lauantaina.

Kakkonen: FC Vaajakoski – JäPS, lauantaina 15.8. klo 15, Vaajakosken urheilupuisto

Ykkönen: JJK – AC Oulu, lauantaina 15.8. klo 17, Harjun stadion