Kouvola kettumainen paikka vierailijoille, MYPA tuli takaa

04.07.2011

JJK lähti juhannusseisokin jälkeiseen Kymenlaaksokamppailuun kaatamaan viimeisiäkin pystyssä olevia tehtaanpiippuja, mutta tällä kertaa Päijänteen rannalle ei huuhtoutunut paluupostissa edes havuja MYPAn viedessä täyden pistepotin lukemin 2-1 (0-1).

Männikkömetsien rantaraitajoukkue sai Saviniemessä oteltuun mittelöön lentävän alun, kun Tamás Gruborovics puski kauden yhdeksännen maalinsa jo ottelun neljännellä minuutilla Korpilahden kruununjalokiven Mikko Mannisen vapaapotkusta lähteneestä loistavasta keskityksestä. Ensimmäinen kymmenminuuttinen oli muutenkin JJK:lta pirteähköä työskentelyä, mutta niin vain kotijoukkuekin sai film noir -henkisestä juonenpäästä kiinni ja ensimmäinen puolisko mentiin suht tasaväkisin tukkanuottasin aina hamaan loppuun asti ja puoliajalla marssittiin kohti bunkkereita yhä tukevahkossa yhden maalin vierasjohdossa.

JJK oli aikaisemmin tänä vuonna ollut aina huomattavasti parempi otteluiden jälkimmäisellä kolmevarttisella, mutta tällä kerta Kettujen meno katkesi kuin kotkottavien kollegoidensa lento kun siirryttiin toiselle puoliskolle. Peliviisareiden heilahdellessa 65. minuutin kohdilla Myllykosken kuohu pauhasi 1-1 tasoituksen ja vaivaiset viisi minuuttia myöhemmin kukkamaisen kaunis vapaapotku 25 metristä siirsi kotijoukkueen johtoon joka piti JJK:n loppuhetkien pyrkimyksistä huolimatta erotuomarin pillinvihellykseen saakka. Videokooste surullisesti päättyneestä paperitehdasvierailusta löytyy tuttuun tapaan yhteistyökumppanimme Keskisuomalaisen verkkosivuilta.

Tappiosta huolimatta JJK jatkaa Veikkausliigan kolmannella sijalla ja Kettulauma tappelee jatkossa entistäkin kovemmin joka pallosta. Seuraavan kerran helteistä hurmosta on tarjolla Harjun kuumassa kotikamppailussa RoPS-ottelussa maanantaina 11.7. – kaikki paikalle jatkamaan kotipelien koko kauden kestänyttä tappiotonta taivallusta!