Kettupaitoja maajoukkueessa: Nieminen, Ahola ja Hanslian Unkariin – Järvinen Itävaltaan!

11.03.2013

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue 26.3. pelattavaan Unkari-otteluun on valittu – ja mukana Mika Laurikaisen ryhmässä on jälleen myös JJK-edustusta.

 

Unkariin Pikkuhuuhkajien matkaan lähtevät nuorisomaajoukkuekuvioissa jo pidemmän aikaa mukana olleet toppari Samu Nieminen ja keskikenttäpelaaja Santeri Ahola – lisäksi mukaan lähtee loistavaa talvikautta pelaava ja läpimurtoaan liigatasolla toden teolla tekevä laitapakki Benno Hanslian

 

Hanslianilla kyseessä on ensimmäinen kerta varsinaiseen maajoukkueen matkassa. Tammikuussa Benno oli mukana malliryhmäleirityksellä Eerikkilässä ja hyvin mennyt leiri yhdessä Kettupaidassa nähtyjen mainioiden otteiden kanssa toi nyt kutsun myös maajoukkueeseen!

 

Myös alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelaa maaliskuun lopulla vieraskentällä kaksoismaaottelun Itävaltaa vastaan – ja Itävaltaan puolestaan matkaa Topi Järvinen

 

JJK-paidassa nuoret maajoukkuemiehet ovat tulessa seuraavan kerran keskiviikkona, kun JJK kohtaa TPS:n liigacupin välierässä. Ottelu pelataan Turussa Javenture-Areenalla kello 19:00 alkaen.

 

 

lc_hjk-jjk_benno_2013-03-09

    Loisto-otteita JJK-paidassa – viimeksi lauantaina HJK:ta ja etenkin kuvan Sebastian Mannströmiä – vastaan esittänyt Benno on nyt mukana myös Pikkuhuuhkajissa!