Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä varmana JJK:n kotivoitosta

24.08.2011

Harju täyttyy taas!

Lauantain huippuottelussa luvassa aurinkoa olan takaa (ja vähän edestäkin), hurmoshenkistä menoa katsomossa ja kotijoukkueen 2-0 voitto sarjakakkosesta.

Kettupaidat kohtaa tulevana lauantaina liigan kärkiottelussa FC Interin. Ottelusta ei puutu panosta eikä sääennustusten mukaan myöskään lämpöasteita, joten Harjun stadionilla tulee olemaan helteiset tunnelmat niin katsomossa kuin pelikentälläkin.

Myös ottelun lopputulos tulee lämmittämään keskisuomalaisyleisön mieltä JJK:n yhteistyökumppanin Keskimaan toimitusjohtajan Antti Määtän ennustuksissa:

– JJK:n menoa on ollut upea seurata tällä kaudella ja uskon kyllä että menestys jatkuu aina tuonne kauden loppuun saakka. Juuri nyt on hyvistä otteista huolimatta ajauduttu pieneen tasapeliputkeen, mutta mikäs olisikaan mukavampi paikka katkaista tämä putki kuin ottaa lauantaina kotivoitto sarjakakkosta vastaan, Määttä povaa.

– Loppulukemat tulevatkin olemaan selkeästi JJK:n hyväksi 2-0.

Menestyksen ohella Antti Määttä on vaikuttunut Harjun stadionilla nähdyistä komeista yleisömääristä ja toivoo katsomoiden täyttyvän jatkossakin.

– Hienosti ovat jyväskyläläiset ja keskisuomalaiset laajemminkin löytäneet kannustamaan Kettupaitoja. Yleisön tuki on joukkueelle todella tärkeää, joten eiköhän vaan lisätä voluumia jo nyt lauantainakin.

Antti Määttä toimii lauantain ottelussa JJK:n julkkistulosvetovieraana ja seura on panostanut Veikkauksen tulosvedossa 20 euroa kotijoukkueen 2-0 voitolle. Ottelun päättyessä näihin lukemiin Keskimaa ja JJK lahjoittavat tuttuun tapaan voittorahat lyhentämättöminä Keski-Suomen Keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle. Lue lisää Lastun toiminnasta täältä.

 

Veikkausliigan kärkikamppailu JJK – FC Inter aurinkoisella Harjun stadionilla lauantaina 27.8. klo 16:00. Stadionin portit avataan klo 14:30. Ennakkoliput nyt myynnissä Jyväskylän Intersporteissa, Grand Star Caféssa, Matsi Barissa ja kaikissa Lippupalvelun myyntipisteissä sekä verkkopalvelussa www.lippupalvelu.fi. Tervetuloa!