Keskikenttä vahvistuu – jälleen tuplaten sopimusuutisia

27.11.2015

2015-08-27_jjk-mp_0009

JJK:n paketti tulevalle kaudelle sai kaksi uutta palasta keskikentälle: Janne Kuhmonen ja Arjan Goljahanpoor jatkavat Kettupaidassa!

Molempien sopimus kattaa ensi kauden ja tuorempien kiinnitysten myötä Kettupaitoja on tulevalle kaudelle kasassa nyt yksitoista. Niin vuonna 1994 syntynyt Kuhmonen kuin vuotta nuorempi Goljahanpoorkin ovat JJK:n kasvatteja, jotka Goljahanpoorin parin kauden FC Blackbird-visiittiä lukuunottamatta ovat edustaneet aina kettuseuraa.

Kuhmoselle tuleva kausi on nuoresta iästä huolimatta jo viides edustusjoukkueessa.

– Janne on ollut jo monta vuotta mukana – hyvä ja tasainen suorittaja: tietää aina, mitä saa, kun hänet laittaa kentälle, toteaa Juha Pasoja.

– Viime kaudella hänen peliaikansa jäi vähän odotettua vähäisemmäksi, suurelta osin Järvisen Iiron ja osin myös Leppäsen Sakun vahvojen otteiden myötä. Tulevaan kauteen haasteensa tuo armeija.

Kuhmonen astuu asepalvelukseen tammikuussa Kajaanissa ja sen vuoksi onkin sovittu, että keskikenttämies on kesäkuun loppuun asti lainalla AC Kajaanissa.

– Kajaanilla ja Jyväskylällä on sen verran välimatkaa, että tämä katsottiin fiksuksi ratkaisuksi. Nyt Janne pääsee siellä treenaamaan ja pelaamaan – meidän mukaamme hän ei juuri ehtisi. Näin hän on sitten valmiina ja hyvällä pelituntumalla palaamaan takaisin kesällä.

2015-08-15_jjk-acoulu_0006

Keskikentän laidalla viihtyvä Goljahanpoor lähtee nyt toiseen kauteensa edustusjoukkueessa.

– Arjan on nyt vuoden ollut mukana, ikään kuin tutustumassa edustusjoukkueen toimintaan. Nyt on mahdollisuus näyttää kyntensä toden teolla ja odotukset tulevalle kaudelle ovatkin korkealla.

– Mahdollisuudet ovat kyllä vähintäänkin Ykkösen tasolla, kunhan vain jaksaa tehdä töitä sen eteen.

”Aikataulussa ollaan”

Joukkue viettää kesälomaansa vielä kuluvan viikon loppuun ja maanantaina on aika aloittaa treenikentällä valmistautuminen kauteen 2016.

– Ollaan ihan aikataulussa joukkueen rakentamisessa, runko alkaa pikkuhiljaa olla kasassa, toteaa Pasoja.

– Totta kai sitä valmentajana toivoisi, että joukkue olisi jo kokonaan kasassa ja päästäisiin alusta asti tekemään töitä koko porukalla, mutta eihän se realismia ole.

Treeenivahvuuteen kuuluu muitakin kuin yhdentoista sopimuspelaajan katras.

– Testipelaajia tulee olemaan mukana, katsotaan löydetäänkö sieltä lisää hyviä tyyppejä mukaan.

Pelaajia päästään testaamaan harjoitusten lisäksi myös pelikentällä, sillä tiukan treenin lisäksi joulukuu tuo tullessaan myös kauden ensimmäisen ottelun: KuPS saapuu 9.12. Kettupaitojen vieraaksi Vehkahalliin. Harjoitusottelu alkaa klo 14.

JJK:n sopimuspelaajat:
Joona Itkonen
Jasin Abahassine
Tommi Kari
Niko Markkula
Antto Tapaninen
Janne Kuhmonen
Iiro Järvinen
Honar Abdi
Arjan Goljahanpoor
Settyslas Loutelamio
Severi Vielma

Kausikortti2016_banneri_0311