Kausikortin maksaminen Smartumilla nyt entistä helpompaa

12.12.2019

Erä Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleitä vanhenee jälleen vuoden lopussa. Tiesithän, että voit lunastaa itsellesi JJK:n kausikortin myös joko kokonaan tai osittain Smartumilla maksamalla?

Voit maksaa JJK:n kausikortin kaudelle 2020 joko voimassa olevilla Smartumin paperisilla Liikunta- ja kulttuuriseteleillä (joiden arvo on 5 euroa/kpl) tai SmartumPay -sovelluksella. SmartumPay on uusi ilmainen mobiilisovellus, jolla voit kuitata maksun mutkattomasti myös etänä silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii.

Valitettavasti käytössämme olevilla iZettle-korttimaksupäätteillä ei voi ottaa vastaan Smartumin sirullisia korttimaksuja, sillä asiakkaan on kuitattava maksu allekirjoituksella ja kyseiset laitteet eivät tulosta kuittia. Mikäli sinulla on kuitenkin kortillasi Smartumin kulttuurisaldoa, voit maksaa ostoksen SmartumPay -sovelluksen kautta. Lue lisää aiheesta Smartumin verkkosivuilla täällä.

Mikä Smartum on ja kuinka se toimii?

Työnantaja voi tarjota henkilöstölleen Smartum Liikunta- ja kulttuurietua joko sähköisenä Smartum Saldona tai perinteisinä seteleinä. Smartum on asiakkaalle tarjottu henkilökohtainen etu, joten sillä voi maksaa vain omaan käyttöön tulevan ostoksen.

Otathan yhteyttä jjk@jjk.fi mikäli haluat hankkia kausikorttisi Smartumilla