Kausi päättyi komeaan kotivoittoon VPS:sta

28.10.2017

jjk-vps-28102017

JJK päätti Veikkausliiga-kautensa 2-0-voittoon VPS:n kustannuksella! Maalinteossa onnistuivat Felix Gustavsson ja Gaël Etock.

Vaikka kausi päättyykin putoamiseen, saatiin viimeinen ottelu päättää kuitenkin voiton myötä iloisissa tunnelmissa. Panosta sarjapaikan suhteen ei ollut kummallakaan ja myös olosuhteet olivat haastavat, sillä kenttä kolattiin lumesta aamupäivällä ja ottelun aikana ripotteli kaiken aikaa vettä, joka loppua kohti yltyi ja liukasti kenttää entisestään.

Pelin tempo pysyikin melko verkkaisena eikä avausjaksolla paikoilla juhlittu kummassakaan päässä. 57.minuutilla kotiyleisö pääsi kuitenkin juhlimaan, kun Felix Gustavsson nousi Saku Leppäsen sivuvapaapotkun jäljiltä omiin korkeuksiinsa ja puski pallon varmasti maaliin!

Leppänen löysi Gustavssonin pään erikoistilannekeskityksillään mainiosti vielä kolmeen kertaan, mutta VPS-vahti Marko Meerits sai torjuttua loput topparin puskut. Pari minuuttia ennen loppua kotiyleisö pääsi juhlimaan kuitenkin toiseen kettaan, kun Mannisista Mikko keskitti ja Aatu jatkoi ja Gaël Etock pääsi pistämään pallon lähietäisyydeltä pienestä kulmasta maaliin!

Gustavssonille maali oli kauden ensimmäinen, Etock taas oli Kettupaitojen paras maalintekijä 11 maalillaan. ”Kale” sijoittui maaleillaan myös Veikkausliigan maalipörssin kahdeksannelle sijalle.

Ottelussa saatiin vielä myös liigadebyytti, kun Tuomas Koppelomäki kirmasi loppuminuuteiksi kentälle ja oli myös mukana järjestelemässä 2-0-maaliin johtanutta tilannetta!

Myös parikymmentä minuuttia ennen loppua koettiin Harjulla hieno futiskulttuurihetki, kun upean uran suomalaisessa jalkapallossa tehnyt Veli Lampi otti peliuransa viimeiset askelet kentällä ja asteli vaihtoon. Paikalle saapuneiden VPS-kannattajien lisäksi muukin Harjun yleisö nousi palkitsemaan Lammen standing ovationilla.

JJK kiittää kaikkia mukana ja tukena olleita Veikkausliiga-kaudesta 2017! Nähdään jälleen ensi kaudella – kausikortit kaudelle 2018 tulevat myyntiin pian!

JJK - VPS 2-0 (0-0)

Maalit:

1-0 57' Felix Gustavsson

2-0 88' Gaël Etock

 

JJK:n avauskokoonpano: Teppo Marttinen, Severi Vielma, Samu Nieminen, Felix Gustavsson (v), Hindrek Ojamaa, Samu Suoraniemi (78' Välimaa), Saku Leppänen, Patrick Poutiainen (80' A.Manninen), Mikko Manninen, Tommi Kari (c) (86' Koppelomäki), Gaël Etock.

 

Vaihdossa: Jere Pyhäranta (mv), Antto Tapaninen, Tuomas Koppelomäki (86'), Verneri Välimaa (78'), Aatu Manninen (80').

 

Tähtipelaajat:

*** Saku Leppänen

** Felix Gustavsson

* Veli Lampi

 

Yleisöä: 818

20171027-JJK-Kiitos2017-www