Kauden 2018 kausikortit nyt myynnissä

01.11.2017

20171101-JJK-Kausikortitnyt-www

Kausikortit kaudelle 2018 ovat nyt myynnissä!

JJK taisteli upeasti Veikkausliigassa kaudella 2017 ja pelasikin tuloksellisesti nousujohteisesti, mutta lopulta sarjapaikan säilyttäminen kirposi ulottumattomiin aivan kauden viime metreillä. Joukkueenrakennus on kuitenkin jo pitkällä ja JJK:lla on jo nyt koossa vahva 12 pelaajan runko, johon tukien lähdetän jälleen valloittamaan Ykköstä!

Mukana on  niin vuosien – ja jo vuosikymmenten – ajalta varsin tuttuja nimiä, kuten monivuotinen kapteeni Tommi Kari, Mikko Manninen ja Tomi Petrescu sekä viime vuosina rooliaan kasvattaneita uudempia vastuunkantajia, kuten Honar Abdi ja Samu Suoraniemi.

Myyntiin tulevat pääkatsomokausikortti (erikseen myös eturyhmille) sekä aurinkokatsomokausikortti. Nopean tilaajan etuna saat pääkatsomokausikortin nyt ainoastaan 150 euron hintaan! Pääkatsomokausikortilla saat sisäänpääsyn ja oman, numeroidun paikan katetusta pääkatsomosta kaikkiin Ykkösen kauden 2018 14 kotiotteluun.

Eturyhmille hinta pääkatsomoon on luonnollisesti vieläkin edullisempi: vain 100 euroa (eturyhmiin kuuluvat opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset – huomaathan, että eturyhmään kuuluminen on varauduttava todistamaan stadionin portilla!). Samaisella 100 euron hinnalla saat nyt kausikortin aurinkokatsomoon.

Tarjolla on myös kannattajakausikortti – pääkatsomon C3-katsomonosaan seisomakatsomoon oikeuttavan kortin saat itsellesi nyt 80 eurolla.

Uudistunut kausikorttimyyntikanava

Kausikorttimyynti uudistuu ja tapahtuu nyt kauden 2017 ennakkolipunmyynnistä tutun Liveton verkkokaupan kautta. Pääkatsomokausikorttilaisella on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa – oman paikkasi pääset lunastamaan tämän linkin kautta! Kaikkiin kauden 2017 kausikorttilaisiin ollaan asian tiimoilta suoraan yhteydessä myös sähköpostitse.

Mikäli sinulla ei vielä viime kaudella ollut kausikorttia, voit Liveton kautta itse valita suoraan katsomokartasta mieleisesi paikan pääkatsomossa! Uudet kausikorttilaiset pääsevät kausariostoksille tämän linkin kautta.

Olit vanha tai uusi kausikorttilainen, kausariostoksille pääset jatkossa verkkosivujemme oikeasta laidasta löytyvästä upotuskaupasta! Jos Sinulla kuitenkin on vielä kysyttävää esimerkiksi paikkasi sijainnista, olethan yhteydessä Hennaan (henna.lahtinen@jjk.fi).

Nähdään Harjulla jälleen kaudella 2018!

Pääkatsomokausikortti 2018

Pääkatsomokausikortti 2018

Nopean tilaajan hinta 150 €

Eturyhmien kausikortti 2018

Pääkatsomokausikortti 2018, eturyhmät

Nopean tilaajan hinta 100 €

Pääkatsomokausikortti 2018

Kannattajakausikortti 2018

Nopean tilaajan hinta 80 €

Aurinkokatsomokausikortti 2018

Aurinkokatsomokausikortti 2018

Nopean tilaajan hinta 100 €

Haluan lunastaa vanhan kausaripaikkani – KLIK!

Olen uusi kausikorttilainen – KLIK!

20171030-JJK-Tommikausarit-fbcover-1-crop