Kauden viimeiset kotiottelut lähestyvät

17.09.2013

JJK palasi napapiiriltä tiistainvastaisena yönä mukanaan tasapelipiste RoPSia vastaan käydystä kamppailusta. 

 

Seuraavan kerran Kettupaidat ovat liekeissä maanantaina 23.9., jolloin luvassa on toinen vierasottelu putkeen. Tundran sijasta JJK kääntää kompassinneulansa kohti etelää ja valitsee koordinaateiksi puutarhakaupunginosa Tapiolan, jossa vastaan asettuu tiukasti mestaruustaistelussa mukana oleva FC Honka. Ottelu nähtäneen myös televisiokanava Kutosella, joten kotiakin jäävät kettufanit voivat aukoa äänijänteitään ja pitää peukkujaan pystyasennoissa viinin- tahi vaaleanpunaisten sankareidemme puolesta myös etänä.

 

Kotia ei sitten missään nimessä jäädä lokakuun puolella kun luvassa ovat JJK:n viimeiset kotiottelut tällä kaudella:

 

JJK vs KuPS ke 2.10. klo 18:30

 

JJK vs KuPS keskiviikkona 2.10. klo 18:30

–> Osta ennakkolippusi klikkaamalla tästä

–> Liity ottelun Facebook-tapahtumaan klikkaamalla tästä

–> Älä unohda myöskään uuden JJK:n ensiesittelyä, joka tapahtuu ottelua edeltävässä päivällistilaisuudessa. Lisätiedot ja paikkavaraukset klikkaamalla tästä!

 

 

JJK vs HJK su 20.10. klo 14:00

 

JJK vs HJK sunnuntaina 20.10. klo 14:00

–> Osta ennakkolippusi klikkaamalla tästä

–> Liity ottelun Facebook-tapahtumaan klikkaamalla tästä

 

Taistelu paikasta auringossa – tai ainakin Veikkausliigassa – jatkuu viimeisen pelin viimeiseen minuuttiin asti, mutta toki on myös mahdollista että kyseessä ovat JJK:n viimeiset kotiottelut Veikkausliigassa ainakin ennen kautta 2015.

 

Tämänkin takia vetoamme nyt koko jyväskyläläiseen ja keskisuomalaiseen jalkapallo- ja urheiluyhteisöön: täytetään aurinkoisen Harjun stadionin katsomot tupaten täyteen näihin kahteen huippupeliin ja kannustetaan omiamme viimeiseen asti.

 

Tervetuloa!

 

Kauden 2013 viimeiset kotiottelut