Katso ohjeet muuttuneista järjestelyistä ottelutapahtumassa

10.07.2020

JJK:n kotiottelut jatkuvat huomenna lauantaina klo 17:00 alkavalla Miesten Kakkosen ottelulla, jossa Kettupaidat isännöivät vaasalaisseura Kiistoa. Otteluisäntänä kamppailussa toimii ProSolve. Luethan tästä tapahtumaan saapuville tarkoitetut ohjeet huolellisesti, ne sisältävät paljon tärkeitä huomioita ja järjestelyt ovat myös muuttuneet edellisestä reilun viikon takaisesta kotiottelusta. JJK pyytää yleisöä saapumaan hyvissä ajoin stadionille, jotta jonoja ei synny.

 

HARJUN STADIONIN SISÄÄNKÄYNNIT JA LOHKOT

Harjun katsojakapasiteetti on voimassa olevien, yleisötapahtumia koskevien rajoitusten vuoksi rajallinen ja lauantain JJK – Kiisto ottelussa siitä on käytössä 1 000 paikkaa. Harjulle on rakennettu tätä ottelua varten kaksi erillistä 500 katsojaa vetävää lohkoa, joilla on molemmilla omat sisäänkäyntinsä ja palvelunsa. Yleisö ei saa rajoitusten vuoksi liikkua lohkojen välillä. Lohkot täytetään saapumisjärjestyksessä. Sisäänkäyntejä stadionille on vain kaksi: Ihantolantien ylempi eli ns. pääportti (portti 1) sekä Ihantolantien alkupäästä stadionille nousevat portaat (portti 2). Katso kartta

Molemmat sisäänkäynnit vievät omaan lohkoonsa, joten sisääntulon tulee tapahtua siihen lohkoon, jossa aiot katsoa ottelua. Varaathan sujuvaa sisäänpääsyä varten ottelulippusi esille ja mikäli olet hankkinut eturyhmien pääsylipun varaudu todistamaan portilla oikeutesi alennushintaiseen lippuun.

Molemmista sisäänkäynneistä pääsee sisälle kausikortilla tai pääsylipulla (ennakkoon tai portilta ostetulla). KettuVIP-korttilaisten sisäänkäynti tapahtuu portilta 1 (vain sitä kautta pääsy VIP-alueelle). Myös liikuntarajoitteisten sisäänkäynti tapahtuu portista 1 ja esteettömät WC-tilat löytyvät ko. lohkosta.

Stadionin portit aukeavat totutusti tuntia ennen ottelun alkua eli klo 16:00

 

LIPUNMYYNTI

Ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa: jjk.fi. Ostathan lippusi ennakkoon, jotta vältytään lipunmyyntipisteiden ruuhkautumiselta stadionilla ja varmistat paikkasi ottelutapahtumassa ennen kuin se myydään loppuun. Ennakkoliput ovat myynnissä jjk.fi osoitteessa pelipäivänä klo 15 saakka ja porteille jätetään myyntiin myös pieni kiintiö pääsylippuja.

Stadionin portille myyntiin jäävät irtoliput ovat myynnissä kahdella portilla eli samoilla porteilla, joista myös sisäänkäynti stadionille tapahtuu: Ihantolantien ylemmällä pääportilla (portti 1) sekä Ihantolantien alkupään sisäänkäynnin yhteydessä olevien portaiden yläpäässä (portti 2). Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankkikortit (myös lähimaksu) sekä käteinen. Käteisellä asioidessasi varaa tasaraha valmiiksi sujuvan ja mahdollisimman turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Smartumin ja Edenredin 5 euron arvoiset kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä. Sirullisia Smartumin tai Edenredin maksukortteja emme vastaanota.

Alle 16-vuotiaille on tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy, mutta ilmoittautuminen osoitteessa https://events.liveto.io/events/miesten-kakkonen-jjk-kiisto on paras tapa varmistaa sisäänpääsy. Paikkoja on rajoitetusti. Klikattuasi linkkiä valitse ”osta tuotteita” ja sieltä pääset valitsemaan lasten lipun, joka on siis ilmainen.

 

NOUDETTAVAT LIPUT JA KAUSIKORTIT

Mikäli nimelläsi on varattu pääsylippuja, löydät ne Ihantolantien pääportin (portti 1) noudettavien lippujen pisteeltä. Noutamattomat kausi- ja VIP-kortit löytyvät myös samasta paikasta.

 

VAPAAKORTIT

JJK:n myöntämät seuran omat ikikausikortit käyvät sellaisenaan sisäänpääsyyn myös poikkeusaikana järjestetyissä otteluissa.

Yleisörajoitusten ollessa voimassa Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään Palloliiton vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin. Poikkeuksena tästä ovat vain seuran kanssa ennalta sovitusti työtehtävissä olevat Palloliiton työntekijät, joilla on henkilökortti.

Rajoitusten voimassa ollessa seuraavilla korteilla ei siis ole automaattista sisäänpääsyä otteluun:

– Erotuomarikortti

– Palloliiton kultakortti

– Veikkausliigan legendakortti

 

KIOSKIPALVELUT

Molemmista lohkosta löytyy oma kettukioskinsa, joissa tarjolla on Kulta Katriina -kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa sekä Ruthin Leipomon leivonnaisia. Maksuvälineenä käyvät lipunmyynnin tapaan yleisimmät pankkikortit (myös lähimaksu) sekä käteinen. Käteisellä asioidessasi varaa tasaraha valmiiksi sujuvan ja mahdollisimman turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Ruuhkia ja jonottamisia välttääksemme kioskilla asiointi ennen ottelun alkua tai sen aikana on paras keino vähentää ottelun puoliaikaruuhkaa, sillä erityisjärjestelyt hidastavat ostotapahtumaa. Kioskilla jonottaessasi huomio turvavälit niin muihin asiakkaisiin kuin henkilökuntaankin, maltti on valttia.

 

ANNISKELU

Anniskelualueena toimii aiemmilta kausiltakin tuttu Kettutasanne, stadionin Vesilinnan puoleisessa kulmassa. HUOM! Anniskelualue sijaitsee lohkossa (lohko 1), sisäänpääsy on mahdollinen vain Ihantolantien ylemmästä portista eli niin sanotusta pääportista (portti nro 1). Suosi myös anniskelussa korttimaksua tai tasarahaa ja huomioi, että anniskelualueella on rajallinen asiakaspaikkamäärä. Kettutasanteelle pääsevät vain täysi-ikäiset katsojat.

 

KETTU-VIP

Kettu-VIP-kortin ostaneille on tarjolla korttiin sisältyvät Kulta Katriina -kahvitarjoilut Ruthin Leipomon leivonnaisilla höystettynä sekä tietysti kisamakkarat. VIP-tarjoilut löytyvät anniskelualueen vierestä, Kettutasanteen yläpuolelta, D-katsomon yläosasta. HUOM! VIP-tarjoilut löytyvät lohkosta 1, joten sinne päästäksesi saavu stadionille Ihantolantien pääportista (nro 1). Lohkosta 2 ei ole kulkua VIP-alueelle. Mikäli et ole vielä saanut VIP-korttejasi, voit noutaa ne samaisen pääportin noudettavien lippujen pisteeltä yrityksesi nimellä.

 

FANITUOTTEET

Juuri saapuneet JJK:n tämän kauden viininpunaiset fanihuivit ovat myynnissä ottelutapahtumassa hintaan 20€/kpl. Huiveja voit ostaa molemmilta kioskipisteiltä sekä lippuluukulta sisään tullessasi ja pääset heti stadionille saapuessasi tunnustamaan väriä.

Pääsylippunsa ennakkoon ostaville on nyt myös luvassa erikoistarjous: ostamalla lippusi ennakkoon osoitteessa jjk.fi voit valita lippukaupasta pääsylippu+fanihuivipaketin, jolloin saat huivista jopa viiden euron alennuksen. Ennakkolipun yhteydessä verkosta ostetut huivit voi noutaa stadionin lipunmyyntipisteeltä.

Ottelutapahtumassa myytävien fanihuivien lisäksi JJK on nyt avannut myös fanituoteverkkokaupan yhdessä pääyhteistyökumppaninsa Stadiumin kanssa. Osoitteessa stadium.fi/seurat pääset tilaamaan JJK:n viralliset Nike-fanituotteet halutessasi jopa suoraan kotiovellesi edulliseen teamhintaan.

 

PYSÄKÖINTI

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti JJK:n kumppanin Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

 

TURVALLINEN OTTELUTAPAHTUMA

Mikäli kausikortissasi on paikkamerkintä, ne eivät automaattisesti ole voimassa tänä poikkeusaikana, sillä katsojien tulee istua stadionilla riittävän väljästi ja turvavälejä noudattaen. Mikäli rajoitukset turvavälien suhteen poistuvat kauden aikana, paikkamerkinnät ovat jälleen voimassa. Päivitämme yleisöohjeita kulloinkin voimassa olevien valtionhallinnon määrittelemien rajoitusten mukaan.

Kaikki kotiottelut kuvataan ja näytetään suorina JJK TV:n lähetyksinä. Kuvauskalusto selostajineen työskentelee kentän keskiviivan kohdalla C1-katsomon yläosassa. Huomioithan tämän mahdollisen näköesteen istumapaikkaa valitessasi.

 

  • Älä tule ottelutapahtumaan sairaana
  • Ottelutapahtumaan saavutaan täysin omalla riskillä
  • Huolehdi erityisen hyvin hygieniasta (käsidesiä on yleisön käytettävissä useassa eri paikassa ja pääkatsomon wc-tiloissa on saippuaa käsienpesua varten)
  • Yski ja aivasta hihaasi
  • Huolehdi turvaväleistä jonottaessa ja anna muille katsojille rauha asioida kioskeilla, anniskelualueella, wc-tiloissa sekä muulla stadionalueella.
  • Katsomossa valitse paikkasi siten, että turvavälit toteutuvat. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat kuitenkin istua vierekkäin

Toivomme otteluun saapuvilta katsojilta vastuullista käyttäytymistä ja hygieniaohjeistusten noudattamista. Olemme pyrkineet luomaan ottelutapahtumasta mahdollisimman asiakasystävällisen, mutta toivomme ymmärrystä ja joustavuutta myös asiakkailtamme.

 

OTTELUN SEURAAMINEN KOTISOHVALTA

Mikäli et pääse paikalle Harjun stadionille, Kettupaitojen kaikki kauden 2020 kotiottelut näytetään KSML.fi -sivustolla maksuttomina suorina lähetyksinä. JJK TV:n otteluiden tuotannosta vastaa Lebbiz Productions ja ilmaiset lähetykset tarjoaa yhteistyökumppanimme SportFINI, joka näyttää Kettupaitojen pelit myös omalla sivustollaan.

JJK:n tämän kauden kotiottelulähetykset selostaa todellinen selostajalegenda, Tapio ”Tapsa” Suominen. Tämän mahdollistaa yhteistyökumppanimme ja Kiisto-ottelun otteluisäntä ProSolve.

 

MEDIA

Median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa https://www.jjk.fi/ottelu/media/

Rajoitusten ollessa voimassa, paikalle otetaan lähtökohtaisesti vain työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat.

 

Tapahtuma-alueen kartan voit ladata pdf-muodossa tästä

Lämpimästi tervetuloa viihtymään lauantaina Harjulle – ja kannustamaan oma suosikkijoukkueesi voittoon!