Jyväskylän yliopisto ja JJK jatkavat yhteistyötä monella tasolla

04.05.2012

Jyväskylän yliopisto ja JJK jatkavat yhteistyötä

Akateeminen osaaminen ja urheilumaailma kohtaavat vauhdikkaasti nurmikenttien liepeillä kun Jyväskylän yliopisto ja JJK jatkavat yhteistyötään monella saralla.

JJK on tänäkin vuonna päässyt hyödyntämään Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan osaamista toimintansa kehittämisessä ja samalla akateemisen polun tallaajat ovat saaneet mielekästä käytännön kosketuspintaa urheilumarkkinoinnin monipuoliseen maailmaan. Tuoreimpana esimerkkinä tältä keväältä on Kauppakorkeakoulun puolella järjestetty markkinointiviestinnän johtamisen kurssi, jossa professori Heikki Karjaluodon opiskelijaryhmä Niklas Kuosmanen, Severi Tiensuu ja Toni Punkkinen osallistuivat JJK:n markkinoinnin kehittämiseen omalla panoksellaan.

– Meille on tärkeätä omata näinkin loistava yhteistyökumppani kuin Jyväskylän yliopisto. Vaikka tässä ei omatkaan ideat varmasti ole ihan heti ehtymässä, on enemmän kuin tervetullutta saada ulkopuolista näkökulmaa ja uusia viriilejä ajatuksia meidän yhteisöllisen toiminnan kehittämiseen, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen alleviivaa.

– Tässäkin casessa saatiin Kauppakorkean ryhmältä todella hyviä näkemyksiä, joista useita tullaan varmasti toteuttamaan ihan loppuun asti jo kuluvan kauden aikana.

JJK:n Jyväskylän yliopistolta saama hyöty on todella vahvaa myös ”henkisellä” puolella. 

– Mielestäni ei ole liioittelua sanoa että ei JJK:takaan olisi ilman tämän kaupungin mahtavia koulutusmahdollisuuksia. Meille Jyväskylän yliopiston läsnäolo on ehdoton imagovaltti ja auttaa myös pelaajahankinnoissa. Useat pelaajistamme – vaikka ammattilaisia ovatkin – omaavat myös opiskelupaikan yliopistolla ja meillä yhä ainut hyväksyttävä syy jättää treenit väliin on nämä akateemiset velvoitteet, Vesalainen jatkaa tunnustaen koulutuksen tärkeyden nykypäivän maailmanmenossa.

 

JJK:n ja Jyväskylän yliopiston yhteistyö näkyy käytännön tasolla seuraavan kerran jo lauantaina, kun JJK kohtaa FC Lahden jännittävässä Veikkausliigakamppailussa. Ottelu alkaa klo 18:30 Harjun stadionilla, jonka uusi nimi paljastetaan puoliajalla. Otteluisäntänä toimii tietysti Jyväskylän yliopisto. Tervetuloa!

 

Grubo pistää kentällä pallot maaliin ja kenttien ulkopuolella opiskelee psykologiaa Jyväskylän yliopistossa

JJK:n maalipyssy Tamás Gruborovics on yksi monista kettupaidan kantajista jotka ovat onnistuneesti yhdistäneet urheilu-uran ja yliopisto-opiskelun.