Jyväskylä valmiina valtaamaan Turun – tarkasta tästä matka-aikataulu ja ohjeet!

28.10.2011

jjk-fcinter-kaboom

Kaikkien aikojen jalkapallokausi saa arvoisensa huipennuksen lauantaina 29.10. kun JJK lähtee Turkuun mittelemään FC Interin kanssa Veikkausliigan hopeamitaleista ja paikasta Eurooppaan.

Meitä on lähdössä yhteensä seitsemän bussillista eli reilusti yli 300 JJK-kannattajaa Jyväskylästä ja reilut 200 jatkaa vielä juhlapäivää Viking Isabellalla juhlaristeilyllä – AIVAN MAHTAVAA!

JJK toivoo kaikkien matkalaisten pitävän yllä iloista rooligan-meininkiä, jossa keskitytään oman joukkueen kannattamiseen positiivisella tavalla ja muistetaan käyttäytyä fiksusti niin maissa kuin merelläkin.

Varaathan mukaan henkilötodistuksen ja 10€ käteistä rahaa pääsylippuun jos et ole lähdössä risteilylle.

 

Tässä vielä päivän/viikonlopun aikataulu sekä ohjeet lipuista yms kaikille reissulaisille:

Lauantai

klo 8:15 Kokoontuminen Harjukadun tilausajolaiturilla ja jakaantuminen busseihin. HUOM! Menethän oikeaan bussiin riippuen siitä oletko lähdössä risteilemään vai tulossa takaisin Jyväskylään jo lauantaina. Risteilybussit on merkattu Matka-Vekan tunnuksilla. FP JKL -ryhmän bussi lähtee erikseen Matkakeskukselta.

klo 8:30 Bussit lähtevät kohti Turkua. Matkalla porrastetusti 1-2 pysähdystä.

klo 13:30 Saapuminen Veritas-stadionille. Pääsyliput jaetaan busseissa. Ilman kuljetusta saapuneet risteilylähtijät saavat myös lippunsa JJK:n busseilta. Busseihin voi omalla vastuulla jättää tavaroita ottelun ajaksi.

klo 14:00 Ottelu alkaa. JJK-kannattajat löytyvät Olympiakatsomon J-sektiosta. Huomaathan että koko stadionalue on anniskelualuetta – varaudu turvatarkastuksiin.

klo 15:50 Ottelu päättyy ja mitalijuhlat alkavat – toivottavasti JJK:n. Juhlallisuuksien päätyttyä kaksi fanibussia suuntaavat takaisin Jyväskylään ja risteilylle jatkavat bussit kuljettavat matkustajat Turun keskustaan. Päivä on pitkä joten muistathan ruokailla riittävästi niin ei tule ongelmia laivaanpääsyssäkään.

klo 19:00 Risteilymatkustajat kokoontuvat Turun keskustassa samassa paikassa johon bussit ovat heidät jättäneet, siirtyminen satamaan. Satamaan saapuessa bussikuskit jakavat busseissa matkaliput kaikille. Ilman kuljetusta saapuneet risteilijät hakevat omat maihinnousukorttinsa Matka-Vekan palvelutiskiltä. Muistathan henkilöllisyystodistuksen!

klo 20:55 Laiva lähtee. JJK:n joukkue illallistaa buffetravintolassa klo 21:15, halukkaat matkalaiset ovat tervetulleita syömään samaan kattaukseen kapasiteetin puitteissa (huom! ruokailu ei sisälly matkan hintaan ellet ole tehnyt erityisvarausta.)

Vapaamuotoista iltaohjelmaa, laivalla esiintymässä mm. Jean S. Nukkumaanmeno ajoissa ja kiltisti. Kellojakin käännellään!

 

Sunnuntai

klo 6:30 – 9:45 Mitaliaamiainen (ei sisälly matkan hintaan ellet ole tehnyt erityisvarausta.)

Vapaamuotoista päiväohjelmaa ja kettumaista yhdessäoloa.

klo 19:50 Paluu Turkuun, siirtyminen busseihin ja paluu kotikonnuille Keski-Suomeen.

 

Jos sinulle jäi kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Sannaan 050 338 4413.

 

TERVETULOA KANNUSTAMAAN JJK HOPEALLE!