JJK:n vieraaksi tänään AC BARCA heinäkuun ainoassa kotiottelussa

05.07.2019

JJK:n huikea kotiotteluputki tulee päätökseensä perjantaina 5.7., kun vieraaksi saapuu riistaveteläinen sarjanousija AC BARCA klo 19 alkavassa kamppailussa.

AC BARCA on yksi tämän kauden tulokasjoukkueista Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa. Viime kaudella Nelosessa sijalle 3. yltäneen Barcan valmistautuminen kauteen on ollut JJK:n tapaan hieman haastava. Sarjapaikkaa tarjottiin riistaveteläisille monenlaisten vaiheiden jälkeen vasta keväällä ja seurassa jouduttiin käytännössä tekemään edustusjoukkueen osalta valinta futsaliin ja jalkapalloon panostamisen väliltä. Valinta osui lopulta jälkimmäiseen ja sarjapaikka otettiin vastaan. Barca tekee yhteistyötä KuPS:n A-junioreiden kanssa ja farmisopimus on puolestaan solmittuna Juankosken Pyrkivän kanssa.

AC BARCA löytyy tällä hetkellä 11:sta joukkueen sarjasta sijalta 9. ja JJK sijalta 2., kolmen pisteen verran sarjakärki FC Blackbirdiä perässä.

AC BARCA:lla on takanaan edellisestä ottelusta 4-2 -kotivoitto juuri Harjulla vierailleen LehPan kustannuksella. Viime sunnuntaina pelatussa JJK – LehPa kamppailussa pisteet tasattiin 1-1 -lukemilla, mikä tarkoitti Kettupaidoille kauden ensimmäistä tasapeliä. LehPa pääsi karkaamaan 1-0 -johtoon jo vartin peliin jälkeen ja vaikka JJK hallitsikin ottelua, LehPa hyökkäsi terävillä vastaiskuilla ja pystyi toisaalta tiiviillä puolustamisellaan pitämään Kettupaidat pääosin pois vaarallisimmilta maalipaikoilta. Kotijoukkueen tasoituksen pääsi iskemään vajaa vartti ennen loppua Niklas Kauppinen komealla puskulla Eeli Liukkosen keskityksestä, mutta lisää osumia ottelussa ei enää nähty.

Perjantain kamppailu on Kettupaidoille ainoa kotiottelu koko heinäkuussa, joten nyt kannattaa ehdottomasti kiivetä Harjulle kannustamaan Päijänteen Barcelonaksikin aikanaan nimetty JJK voittoon AC Barcasta!

Perjantain kunniaksi kausikorttilainen saa ottaa myös kaverin mukaan otteluun, joten ei muuta kun nappaa kaveri kainaloon ja suuntaa Harjulle!

Niklas Kauppinen tuulettaa LehPa-kamppailun tasoitusosumaansa. (Artikkelin kuvat: Jussi Reinilä)

*

Ottelun lipunmyynti käynnistyy Harjun Stadionin Ihantolantien puoleisen sisäänkäynnin luona olevalla lipunmyyntipisteellä pelipäivänä klo 18:00 alkaen, jolloin myös tapahtuman portit aukaistaan.
Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät pankkikortit.
Erilaiset kulttuuri- ja liikuntasetelit tai niitä tarjoavien yritysten sirulliset maksukortit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

HUOM! Sisäänkäynti stadionille tapahtuu vain Ihantolantien puoleisesta pääportista.

Kioski palvelee kentän Vesilinnan puoleisessa päädyssä ja siellä maksuvälineenä käy käteisen lisäksi siis myös korttimaksu.

JJK – AC BARCA kamppailun Facebook-tapahtumaan pääset klikkaamalla tästä.

* * * * * * *

Lippuhinnasto JJK:n otteluissa kaudella 2019:

– Aikuiset 5e (HUOM! vain Viitaniemessä pelattavat ottelut)

– Aikuiset 10e (Harjulla pelattavat ottelut)
– Alennusryhmät 5e (Harjulla pelattavat ottelut)*

– Alle 16-vuotiaille vapaa pääsy kaikkiin otteluihin!

*) alennusryhmät: opiskelija, työtön, eläkeläinen, varusmies

* * * * * * *

Tsekkaa vielä maalipörssin kärkimiehen Eeli Liukkosen mietteet AC BARCA -ottelun kynnyksellä alla olevalta videolta: