JJK:n valmennuksessa muutoksia kaudelle 2021

09.11.2020

Kausi 2020 Kakkosessa päättyi JJK:n osalta viime lauantaina Kokkolassa. Päättyneen kauden suurin muutos ensi kauteen koetaan edustusjoukkueen valmennuksessa, sillä kaksi kautta JJK:n edustusjoukkuetta luotsanneet päävalmentaja Basam Elfadl ja valmentaja Sakari Holopainen eivät jatka joukkueen valmentajina kaudella 2021.

– Seurana ja puheenjohtajana haluan kiittää heitä sitoutuneesta työstään seurassa. Pelaajien kehitystyö on ollut sekä johdonmukaista että tavoitteellista. Tuloksellisesti olen myös tyytyväinen pelaajien ja valmentajiemme työhön. Kaudella 2019 sarjavoitto ja nousu Kolmosesta Kakkoseen sekä lupauksia herättävä ensimmäinen kausi Kakkosessa haastavana koronavuonna 2020 ovat asioita, joihin voimme olla tyytyväisiä, toteaa seuran puheenjohtaja Tom Nevanpää.

Sekä Elfadl että Holopainen saapuivat Jyväskylään aikanaan yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan opintojen perässä. Nyt opinnot ovat takana päin ja valmentajakaksikon tie vie takaisin kotikonnuille Etelä-Suomeen.

– JJK:ssa kulkemani matka junnujen valmentamisesta aina edustukseen on jättänyt unohtumattoman jäljen minuun ja valmentajuuteeni. Haluankin omalta osaltani kiittää luottamuksesta, joka minulle on kokemattomana ja nuorena valmentajana annettu. On ollut kunnia olla osa tätä seuraa ja sen tarinaa viimeiset vuodet. Karvaita tappioita ja maukkaita voittoja menee ja tulee, mutta tää jengi tulee aina olemaan lähellä mun sydäntä. Moikkaillaan, kun kentillä tavataan, Elfadl toivoo.

 

Seuran tulevaisuuden tavoitteista, pelaajasopimuksista sekä kauden 2021 valmennuksesta luvassa lisää seuran tiedotustilaisuudessa Harjulla (Ihantolantie 1) torstaina 12.11.2020 klo 15:00.