JJK:n kausikortti on matkalippusi maailmalle – hanki omasi 16.12. mennessä ja voita 500 euron matkalahjakortti!

14.11.2011

Hanki JJK:n kausikortti 16.12. mennessä ja voita 500 euron matkalahjakortti!

JJK:n kausikortit kaikkien aikojen kaudelle 2012 ovat käyneet kovaa vauhtia kaupaksi ja syykin on hyvä: ensi vuosi tarjoaa kettufanille ennätysmäärän otteluita, parantuneet olosuhteet tunnelmallisine valoineen ja tietysti kirsikkana kakun päällä Keski-Suomen jalkapallohistorian ensimmäiset euro-ottelut, joiden pääsylippuihin ainoastaan kausikorttilaisilla on etuosto-oikeus.

Jos et vielä ole hankkinut omaa kausikorttiasi, kannattaa tarttua tuumasta toimeen jo lähiviikkoina. Kaikkien 16.12. mennessä kausikortin ostaneiden yksityishenkilöiden kesken arvotaan nimittäin 500 euron arvoinen Matka-Vekan matkalahjakortti. Tällä summalla pääsee jo kivalle lomalle – tai vaikkapa seuraamaan JJK:n jännittävää vieraspeliä kesällä 2012 UEFA Europa Leaguessa!

JJK järjestää tänä vuonna joulunalusviikolla pelaajatapaamisen Jyväskylän keskustassa ja samassa yhteydessä jaamme myös kausikortit ja suoritamme matkalahjakortin arvonnan. Tiedotamme tarkemmat aikataulut viimeistään joulukuun alussa, nyt ei muuta kuin kausikorttia hankkimaan JJK:n verkkokaupasta!