JJK-VPS: Julkkistulosvetäjänä Pelastusarmeijan territoriojohtaja Dick Krommenhoek

17.09.2012

JJK-VPS-ottelun Julkkistulosvetovieraana nähdään kansainvälistä, arvovaltaista jalkapallotietämystä, kun Pelastusarmeijan komentaja Dick Krommenhoek vierailee Jyväskylässä JJK:n ja Pelastusarmeijan yhteisen puoluekampanjan puitteissa.

 

Pelastusarmeijan toiminnassa mukana olevat maat jaotellaan territorioihin ja Suomi kuuluu Viron kanssa samaan territorioon, jonka johtajana komentaja Krommenhoek toimii.

 

 

Kiitosta Puoluekampanjalle

 

JJK ja Pelastusarmeija järjestävät syksyn mittaan kuntavaalien alla kampanjan, jonka aikana puolueet voivat esittäytyä JJK:n kotiotteluissa omine kuntavaaliteemoineen. Kampanjan tarkoituksena on aktivoida etenkin nuoria äänestysuurnille ja kaikki tuotot menevät Pelastusarmeijan perhetukityöhön. Puolueiden lisäksi myös Pelastusarmeija on mukana syksyn peleissä ja komentaja Krommenhoek kiittelee JJK:ta vuolaasti yhteistyöstä.

 

– Tämä on loistava tilaisuus Pelastusarmeijalle! Suomen Pelastusarmeija toimii pienemmässä mittakaavassa kuin joissain muissa maissa, mutta on todella laadukas, Krommenhoek sanoo.

 

– Olemme Suomessa todella tunnettu järjestö, mutta monilla silti ei ole meistä ja toiminnastamme koko kuvaa. Tämä kampanja avaa meille mahdolliuuden parantaa kommunikaatiotamme ja suhdettamme yleisöön.

 

Pelastusarmeijalla on toimintaa urheilun parissa myös muualla ja Krommenhoek mainitsee esimerkit Yhdysvalloista ja kotimaastaan Hollannista.

 

– Yhdysvalloissa olemme varsin läheisesti tekemisissä baseball-seurojen kanssa. Sitä kautta olemme saaneet kerättyä toimintaamme paljon tärkeitä varoja.

 

– Hollannissa järjestetään vuosittain asunnottomien jalkapallokisoja, joissa Pelastusarmeija on myös mukana. Niissä on mukana myös ammattilaispelaajia, jotka tulevat valmentamaan osallistujia, joten se on heille iso juttu. Haluamme saada nuo pojat ja tytöt pois kaduilta ja tarjota heille mahdollisuuden saada elämänsä järjestykseen, kertoo Krommenhoek. 

 

 

Suomifutiksen suuri nimi

 

Amsterdamista kotoisin oleva Krommenhoek tunnustautuukin myös innokkaaksi jalkapallomieheksi.

 

– Ajax on seurani Hollannissa – luonnollisesti, olenhan Amsterdamista! Olen varsin innokas kannattaja, edellistä Ajaxin peliä kuuntelin radiosta – Ajax voitti, joten olen tyytyväinen.

 

Ajaxista puhuttaessa nousee puheeksi luonnollisesti 90-luvulla amsterdamilaisten paidassa Euroopan kenttiä dominoinut suomalaisjalkapalloilun ikoni, Jari Litmanen.

 

– Häntä rakastetaan Amsterdamissa! Hän oli paljon enemmänkin kuin vain loistava pelaaja; roolimalli. Jari Litmanen on edelleen todella iso nimi ja ihmiset puhuvat hänestä edelleen – vaikka hänen pelaamisestaan siellä on jo vuosia.

 

Krommenhoek on käynyt katsomassa Suomen maajoukkueen otteita Olympiastastadionilla, viimeksi vajaat pari viikkoa sitten Ranskaa vastaan. Suomalaiseen seurajoukkuejalkapalloiluun komentaja tutustuu kuitenkin vasta tiistain JJK-VPS-ottelun myötä.

 

– Odotan ottelua todella paljon! On hienoa päästä tutustumaan suomalaiseen jalkapalloon myös seuratasolla. Odotan JJK:n ottavan 2-0-voiton!, Krommenhoek povaa.

 

 

Komentaja Krommenhoek tulee tiistaina nauttimaan suomalaisesta huippufutiksesta – tule sinäkin!

JJK – VPS tiistaina 18.9.2012 kello 18:30, Harjun ELY-stadion

 

 

puoluekampanja_jjk_pelastusarmeija