JJK-vahdit torjuvat Uhlsportin hanskoilla tulevat kaksi kautta

10.05.2012

HANSKA

JJK:n maalivahdit ovat huippuluokkaa ja kunnon veska tarvitsee luonnollisesti arvoisensa työvälineet. Hanskojen osalta asia on reilassa tulevat kaksi kautta, kun JJK-vahdit liimaavat palloja Uhlsportin laadukkaisiin hanskoihin.

 

Uhlsportia maahantuovan Montenovan edustaja Janne Tammilehto on tyytyväinen voidessaan tarjota niin Jussi Jääskeläisen, Otto Fredriksonin kuin Lukas Hradeckynkin kaltaisten suomalaisvahtien käyttämiä hanskoja nyt myös JJK:n liimanäpeille.

 

– Totta kai tämä on todella tärkeää meille ja meidän merkillemme – saamme tarjota hanskat yhden liigan kärkijoukkueen vahdeille. Olemme saaneet jo alkukauden aikana paljon hyvää palautetta näistä hanskoista.

 

Myös käyttäjäpuolella ollaan tyytyväisiä. Hanskat ovat maalivahdille äärimmäisen tärkeä työväline ja JJK:n kapteeni, Veikkausliigan ehdottomaan maalivahtieliittiin kuuluva Janne Korhonen luottaa omiinsa kuin kallioon.

 

– Kyllä nykyiset ovat parhaat hanskat, joilla olen pelannut, kapteeni Korhonen kehuu.

 

– Tuntuma palloon on huippuluokka ja niinpä luotto hanskoihin on kova. Ja kun luottamus työvälineisiin on kunnossa, nostaa se myös omaa itseluottamusta kentällä ja sitä kautta suoritustasoa.

 

 

Korhonen_Uhlsport_2 

    Näissä hanskoissa…

 

Korhonen_Uhlsport_1

…pallo pysyy!

 

 

TM