JJK TV: Valmennuspäällikkö Manninen haastaa treenaamaan omatoimisesti

14.03.2020

JJK on avannut uuden, koko kettuperheen yhteisen JJK TV -kanavan YouTuben puolelle. Nyt joukkueharjoittelun ollessa tauolla JJK TV ja JJK Junioreiden valmennuspäällikkö Mikko Manninen haluavatkin haastaa teidät kaikki liikkumaan ja harjoittelemaan omatoimisesti tilanteen rajoitukset tietysti huomioiden.

JJK TV: Valmennuspäällikön Mikko ”Manu” Mannisen tervehdys:

”Haluamme kannustaa pelaajiamme liikkumaan ja kehittämään itseään myös joukkueharjoittelun ulkopuolella! Ota YouTubesta seurantaan uusi, koko kettuperheen yhteinen JJK TV ja pysyt kärryillä tulevista haasteista”

Klikkaa itsesi YouTube:n JJK TV-kanavalle täällä!

 

Seuraa kettuperhettä myös muualla somessa klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Käyttämällä somessa tunnisteita #ootmunjjk ja #jjkjuniorit, myös muut kettuhenkiset näkevät mitä sisältöä sinä jaat. Mikäli tägäilet meidän @jjkjuniorit ja @jjk1923 profiilit omaan julkaisuusi, niin pääsemme jakamaan niitä myös eteenpäin ja saadaan haasteet parhaiten leviämään. Haasta myös kaverit, sukulaiset ja naapurit liikkumaan!

 

Harjoitus- ja kilpailutoiminta tauolla toistaiseksi, tue seuraasi

JJK juniorit uutisoi torstaina, että Palloliiton suosituksen mukaisesti seuran harjoitus, -peli ja turnaustoiminta on keskeytetty toistaiseksi maaliskuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi ja hidastamiseksi. Seuraa JJK Junioreiden toiminnan tiedotteita osoitteessa juniorit.jjk.fi

Myös edustusjoukkueen maaliskuulle sovitut harjoitusottelut on päätetty perua. Tulevan Miesten Kakkosen kauden 2020 sarjaohjelmaan tullee myös muutoksia. Toivomme asian suhteen kärsivällisyyttä ja tiedotamme mahdollisista muutoksista myöhemmin, kunhan ne varmistuvat.

Kauden alkua odotellessa voit tukea seuraasi parhaiten tilaamalla kausikortin klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kettu kiittää tuestasi! <3