Lupaatko käydä JJK:n pelissä kaudella 2020?

24.03.2020

Lähde mukaan HARJULLA TAVATAAN -kampanjaan!

JJK:n rakkaalla kotikentällä on vietetty vuosien saatossa monia tunteikkaita hetkiä. Muistatko Babatunde Wusun varsin ilmavat tuuletukset täyden katsomon edessä Eurooppaliigan ottelussa heinäkuussa 2012 tai oman kylän pojilla syksyllä 2016 Veikkausliiga-nousun varmistaneen AC Oulu -ottelun jälkeiset juhlat kentällä?

Olitko paikalla 2006, kun KuPS Akatemia kaatui Kakkosessa peräti 7-1 -lukemin 20-vuotiaan Tommi Karin osuttua neljästi? Entä viime syksyn trillerimäisillä hetkillä, kun taistelu sarjavoitosta ratkesi JJK:n noustessa tappioasemasta ohi sarjakärki FC Blackbirdin iskien kuuden minuutin sisään kolme osumaa? Meillä kaikilla on omat lempimuistomme Harjulta.

Me kettuperheessä haluamme katsoa positiivisin mielin tulevaan ja katseet onkin suunnattu vahvasti kohti kautta 2020. Tehdään tulevasta kaudesta erityinen ja tavataan kaikki toisemme jälleen aina aurinkoisella Harjulla, kun sen aika on. Tervetuloa tekemään kanssamme lisää hienoja muistoja!

Osoita tukesi ilmoittamalla nimesi tästä löytyvällä lomakkeella, somekanaviemme kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: jjk@jjk.fi ja lisäämme sinut Harjulla tavataan -kampanjasivullemme. Haasta myös sukulaiset, kaverit, naapurit ja koko muu yhteisö mukaan.

Mikäli kausikorttisi on vielä hankkimatta, voit tilata sen klikkaamalla alla olevaa kausikorttimainosta. Jos taas olet kiinnostunut jonkinlaisesta yhteistyöstä tai haluat tukea seuraa muulla tavoin, otathan yhteyttä joni.vesalainen(at)jjk.fi