JJK testaa kahta pelaajaa

05.12.2011

JJK:n harjoitusvahvuuteen liittyi maanantaina näyttöjä antamaan kaksi testipelaajaa, Johannes Laaksonen FC KooTeePeestä ja Kim Palosaari KPV:sta.

 

Vuonna 1990 syntynyt Laaksonen on hyökkäävä keskikenttämies, jonka omin pelipaikka on keskikentän keskustassa. Taitava ja pallovarma kotkalaiskasvatti kuului päättyneellä kaudella FC KooTeePeen runkomiehiin ja onnistujiin pelaten erittäin vahvan kauden kotkalaisten keskikentällä. Maaleja tilille kertyi Ykkösessä viisi.

 

Hyökkäyksessä viihtyvä Palosaari puolestaan on vuonna 1992 syntynyt KPV:n kasvatti, joka on viime kaudet pelannut kokkolalaisten edustusjoukkueen riveissä ja ollut joukkueensa parhaiden maalintekijöiden joukossa. Lisäksi Palosaarella on vyöllään poikamaajoukkueotteluita, joissa hän on myös onnistunut maalinteossa. Viime keväänä hän kävi näyttämässä osaamistaan täksi kaudeksi 2. Bundesligaan nousseessa saksalaisseura Eintracht Braunschweigissa.

 

Molemmat treenaavat joukkueen mukana kuluvan viikon ajan ja ovat mukana myös tulevana perjantaina, kun JJK kohtaa Mikkelissä talvikauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan Kakkosessa pelaavan Warkaus JK:n.

 

TM