JJK tarjoaa järjestyksenvalvojakurssin veloituksetta

23.02.2021

Kiinnostaako järjestyksenvalvojan tehtävät? JJK tarjoaa tänäkin keväänä loistavan mahdollisuuden kouluttautua ilmaiseksi ja joustavin aikatauluin yhteistyökumppanimme Agmenin kautta.

JJK:lla on suunnitelmissa järjestää jatkossa varsinaisten ottelutapahtumien lisäksi myös muita isoja tapahtumia, joihin tarvitsemme suuren joukon järjestyksenvalvojia. Innokkaiden ja sitoutuneiden talkoolaistemme joukkoon kaivataan siis vahvistusta. Tavoitteenamme on kasvattaa tapahtumiamme ja niiden järjestämisessä tarvitsemme myös teidän apuanne. Järjestyksenvalvoja on tärkeässä roolissa sujuvan ja turvallisen tapahtuman järjestämisessä.

Agmen Oy kouluttaa järjestyksenvalvojia nykytilanteen huomioiden joustavasti etäopiskelun ja käytännön harjoitukset yhdistäen. Koulutus antaa pätevyyden työskennellä jatkossa ko. alan tehtävissä monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa niin urheilun kuin vaikkapa musiikin saralla sekä talkoolaisena että palkattuna järjestyksenvalvojana. JJK:n kautta kouluttautuneille järjestyksenvalvojille kurssin suorittaminen poiki viime vuonna järjestyksenvalvojan tehtäviä mm. Huuhkajien maaotteluissa Olympiastadionilla ja JYP:n jääkiekko-otteluissa.

Agmen tarjoaa järjestyksenvalvojan peruskurssin hintaan 0€ (norm. 265€), velvoitteena on toimia JJK:n tapahtumissa järjestyksenvalvojana sopimuksen mukaisesti. Peleihin ja muihin tapahtumiin osallistumisesta sovitaan erikseen tapahtumakohtaisesti. Seuraava kurssi järjestetään Jyväskylässä 19.-28.3.2021.

Lue lisää koulutuksesta ja aikatauluista tästä linkistä ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumislomakkeen ”lisätietoja” kohtaan kirjoita JJK ja valitse maksuvaihtoehdoista yrityslaskutus 0€