JJK-TamU: Harjun viimeistelyharjoitukset luovat kotiedun

24.07.2010
JJK-TamU: Harjun viimeistelyharjoitukset luovat kotiedun JoriSarkka

Vaikka kauden ensimmäinen kotiottelu Harjulla päättyi tappioon, on valmentaja Jori Särkkä varma että oikealle kotikentälle paluu kääntää joukkueen kotisaldon jatkossa positiiviseksi. Kotiedun syntyminen kentälle, jossa joukkue ei koskaan harjoittele, on jo sinällään kyseenalaista.

– En tiedä oliko sillä vaikutusta, mutta me ei harjoiteltu koko keväänä kertaakaan Vaajakoskella. Ainoa kerta, kun sinne päästiin, oli Oulu-peliin valmistava harjoitus. Onhan se varmaan osin sattumaakin, mutta kyllä tulos oli sillä kertaa vähän erilainen, Särkkä sanoo.

– Viimeksi päästiin tekemään viimeistelyharjoitus Harjulla. Se on erittäin tärkeä juttu, ja toivottavasti jatkossakin sama käytäntö jatkuu. Sellainen käsitys minulla ainakin on, että Harjulla saataisiin ennen kotipelejä treenata.

JJK valmistautuu TamU-otteluun viikonloppuna harjoittelemalla sekä lauantaina että sunnuntaina. Yksi teemoista on joukkueen tiiviyden säilyttäminen puolustuspelissä ilman, että joukkue valuu liian alas.

– Siitä on ollut puhetta, että pystyttäisiin pitämään pakka rohkeammin vähän ylempänä. Vaikka ei hulluna prässättäisikään, pitäisi olla vähän ylempänä ettei matka vastustajan maalille ole pallonriiston jälkeen niin pitkä. Katseet käännetään TamU-peliin varsinaisesti vasta viikonlopun harjoituksissa, Särkkä sanoo.

 

JJK-TamU Harjulla maanantaina kello 18.30.