JJK-RoPS:Helleviikon päätöksessä pisteet haussa!

29.06.2013

Veikkausliigan juhannuksenjälkeinen tiukka kolmen ottelun viikko saadaan JJK:n osalta päätökseen, kun Kettupaidat saavat sunnuntaivieraikseen RoPS:n! Ennen ottelua on tarjolla myös Zumbaa – tarkista vielä tarkempi ottelupäivän aikataulu tästä!

 

Joukkueet kohtasivat aiemmin tällä kaudella Rovaniemellä äitienpäivänä pelatussa ottelussa. Reissu oli JJK:lle synkkä: tuloksena oli kauden suurin tappio, kun isännät olivat musertavin 4-0-lukemin vahvempia.

 

Liigassa on ehditty kesäkuun alun maaottelutauon jälkeen pelata varsin tiiviiseen tahtiin. Tauon jälkeen ensimmäinen ottelu oli viimekautiseen tapaan vaikea, kun FF Jaro piti kotonaan pisteet selkein 3-0-lukemin, mutta sittemmin peli on ollut selvästi parempaa ja edellisessä kotiottelussa, maanantain helteisesttä kamppailussa, lopputuloksena oli nousu 1-1-tasapeliin TPS:aa vastaan. Turkulaiset menivät alussa johtoon ex-JJK Mikko Hyyrysen osumalla, mutta isännät tulivat tasoihin toisella jaksolla Jordi van Gelderenin rangaistuspotkuosumalla, kun TPS-puolustus joutui rikkomaan vaihdosta tullutta Jani Virtasta.

 

Vaasassa kuluvan viikon torstaina puolestaan oli tasaisen väännön päätteeksi Kettupaidoille tyytyminen 1-0-tappioon, kun Jarno Parikka iski ottelun ainoan maalin. RoPS puolestaan koki kotonaan tappion samoin lukemin – FC Honka haki pisteet 0-1-tuloksella Jussi Vasaran maalilla.

 

RoPS:n paidassa nyt pelaavaa, kaudet 2008-2010 JJK:ta edustanutta Mika Lahtista ei pelikiellon vuoksi kentällä tullla näkemään – kettupuolustuksen riesana tullee olemaan jälleen Aleksandr Kokko, joka oli maaleineen suuressa roolissa rovaniemeläisten noustua kaudeksi 2013 takaisin Veikkausliigaan. Myös kuluvalla kaudella ”Boris” on kunnostautunut RoPS:n tehomiehenä ja tämän saivat myös Kettupaidat huomata – Kokko kun iski kaksi maalia JJK:n verkkoon toukokuisessa kohtaamisessa.

 

Nyt komeassa, mutta raskaassa hellesäässä tiiviiseen tahtiin pelatut kuluvan viikon ottelut tuntuvat varmasti osaltaan molempien punteissa. Tiedossa on kuitenkin varmasti jälleen tiukkaa taistelua: rovaniemeläisten kesäkuu on sujunut nihkeästi ja pisteet ovat olleet tiukassa, joten voitonnälkää takuulla löytyy – JJK taas on hävinnyt kotikentällään viimeksi toukokuussa, eivätkä Kettupaidat takuulla halua antaa nytkään vierailleen kotiinviemisiä!

 

Veikkausliigan 17. kierroksen ottelu JJK vs RoPS, sunnuntaina 30.6.2013 klo 18:30 Harjun stadionilla. Vedonlyöntiä, zumbaa ja tietysti futista – katso koko aikataulu tästä. Ennakkoliput edullisesti ja jonottamatta Lippupalvelusta.