JJK-RoPS: Tunde aloittaa vaihtopenkillä

11.07.2011

110711JJK_RoPSHarjulla vietetään tänä iltana todennäköisesti tunteikas hetki, kun Babatunde Wusu palaa kahden vuoden Turun-visiitin ja vakavan loukkaantumisen jälkeen Kettunutussa kotiin. Avauskokoonpanoon Wusu ei heti nouse, mutta on RoPS-ottelussa mukana vaihtopenkillä.

– Tunde on tulossa hyvää vauhtia, on iso asia että saadaan hänet mukaan. Joukkueelle se on iso juttu, kuin tietysti myös Tundelle itselle, ja varmaan fanitkin tykkäävät. Hyvin todennäköisesti Tunde myös pelaa tänään, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Hyökkääjinä aloittavat tuttuun tapaan Mikko Hyyrynen ja Jani Virtanen. Sarjataulukon tyveen juuttunut RoPS kaipaa kipeästi pisteitä, ja myös JJK:lla on tarve oikaista kurssi heikomman jakson jälkeen.

– Tärkeä peli on kyseessä, tässä haetaan suuntia loppukautta ajatellen. Tämä ja seuraava peli näyttävät aika paljon, mihin suuntaan kausi kallistuu. Tietenkin kyseessä on silti vain yksi peli, Särkkä toteaa.

– Meille olisi tärkeää saada ehjä kokonaisuus aikaiseksi. Myllykoskella korostettiin ensimmäisen jakson peliä, kun ne ovat olleet meille usein vaikeita. Siellä ensimmäiset 20 minuuttia olivatkin erittäin hyvät, mutta sitten oma pelityyli oli hakusessa, eikä saatu kovin montaa syöttöä peräkkäin omille. Peruspeli on saatava kuntoon, ja sitä kautta me otetaan pelin hallinta itselle.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Reintam, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Tuomanen, Poutiainen, Manninen; Virtanen, Hyyrynen

Vaihtopenkki: 31 Viljala, 10 Kari, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 17 Linjala, 20 Wusu

JJK-RoPS Harjulla kello 18.30. Tervetuloa!