”Tämä mitali kuuluu meidän kannattajille”

31.10.2011

JJK:lle pronssi on käytännössä kuin mestaruusJJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen on äärimmäisen tyytyväinen päättyneeseen kauteen ja sen huipentaneeseen Turku-risteily-Jyväskylä -reissuun.

– Risteily oli uskomattoman hieno JJK-heimon kokoontuminen, se meni kaikin puolin aivan nappiin. Tosi mukava tunnelma oli laivalla, ja kauden onnistuminen välittyi sinne loistavasti. Käsittämättömän hienot fiilikset, Vesalainen myhäilee.

– Mun mielestä tämä kolmas sija oli meille optimitulos. HJK oli selvästi paras, ja mun mielestä Interkin hieman edellä. Mutta TPS ja Honka onnistuttiin jättämään taakse, tämä oli vähän kuin meidän mestaruus.

Erityisesti Vesalainen haluaa nostaa jalustalle seuran uskolliset kannattajat.

– Jos mäkihyppytyyliin jätetään paras ja huonoin tulos pois, meillä on selvästi sarjan paras yleisökeskiarvo. Se uskollisuus vetää nöyräksi. Ja kannattajien toiminta Turussa oli aivan esimerkillistä, meille on todella tärkeetä, että meillä on sellaiset kannattajat, jotka käyttäytyvät tyylikkäästi.

– Juttelin poliisien ja järkkärien kanssa, ja pelkästään positiivista viestiä tuli.

Katseet käännetään parin päivän huilin jälkeen jo tällä viikolla kohti ensi kautta. Pelaajatilanteen lisäksi kartoituksen alla on kotikentän asema. Harjun stadionille tarvittaisiin kuppi-istuimet, jotta Euroopan liigan ensimmäisen ja toisen karsintakierroksen pelejä voisi Jyväskylässä pelata. Muutoin euro-otteluiden pelipaikkaa kartoitetaan muualta, lähinnä Lahdesta, Tampereelta tai jopa Oulusta.

– Toki kaikkien etu olisi, että pystyttäisiin Harjulla pelaamaan. Katsotaan mitä tässä nyt tapahtuu, kaupungilta ollaan saatu kaikki mitä on ansaittu. Tottakai me haluttaisiin pelata Jyväskylässä.