JJK-MYPA: Virtanen odottaa voittoa

07.08.2010
JJK-MYPA: Virtanen odottaa voittoa

Tuore JJK-laituri Jani Virtanen odottaa sunnuntaista debyyttiään valoisin mielin. Mies on ehtinyt harjoitella joukkueen mukana puolisentoista viikkoa ja kokee sopeutuneensa joukkueeseen hyvin.

– Oikein hyvin on sopeuduttu, jätkät on ottaneet tosi hyvin vastaan. Tuntuu että olisin ollut täällä jo paljon pidempään. Kaupunkikin on tullut jo ihan mukavasti tutuksi, ollaan ehditty vähän kiertelemään, Virtanen myhäilee.

Ensimaku uuden joukkueen harjoituksista on niin ikään erittäin myönteinen.

– On maistunut todella paljon, olen erittäin motivoitunut. Tässä on nyt tarjolla uusi alku, ja olen erittäin iloinen että päätin lähteä tänne ja että otettiin mukaan joukkueeseen. Tietysti menee vielä aikaa siihen, että oppii muiden tavan pelata.

Virtasen ensimmäinen tilaisuus JJK-debyytille on ensi sunnuntain kotiottelu MYPAa vastaan. Virtanen tuntee vastustajaa ennestään vain yhden ottelun kokemuksen verran.

– Hyvinhän he ovat viime aikoina tehneet tulosta. Mutta tuskin siellä mitään mullistavaa on tapahtunut, ihan voitettavissa MYPA on.

Odotukset otteluun ovat selvät.

– Odotan, että me voitetaan se peli ja pelataan hyvin. Ja jos itse pääsen pelaamaan, odotan pelaavani hyvin ja vastaavani odotuksiin. Että pystyn pelaamaan sillä tavalla, mitä on Martsin kanssa puhuttu, Virtanen miettii.

 

JJK-MYPA sunnuntaina kello 18.30.

virtanen