JJK ja Jyväskylän ooppera rikkovat rajoja – Harjulla raikaa lauantaina myös ooppera

06.10.2015

dongiovanni_jjk_06102015

Mitä yhteistä on jalkapallolla ja oopperalla? Aktiivinen keskisuomalainen yleisö tietenkin!

Harjulla on lauantaina luvassa huikea jalkapallonäytelmä, kun JJK ja PK-35 iskevät vastakkain Ykkösen kauden viimeisessä kotiottelussa. PK-35 on karsijanpaikalla ja kaksikko on tasapisteissä yhdessä TPS:n kanssa, iskuetäisyydellä kahden pisteen päässä sarjakärki PS Kemistä ja sen myötä suorasta noususta Veikkausliigaan.

Ottelutapahtumassa on myös varsin erityislaatuinen lisä, sillä JJK ja Jyväskylän ooppera haluavat yhdessä tarjota yleisöilleen rajoja rikkovia kokemuksia! Niinpä lauantaina kuullaankin Harjun Poikien lisäksi myös toisenlaista kuoroa, sillä Jyväskylän oopperakuoro saapuu Harjulle ja esiintyy parisenkymmentä minuuttia ennen ottelun alkua – ja saatetaanpa kuoroa sen jälkeenkin vielä kuulla!

Kettupaidat käyvät myös vastavierailulla, sillä JJK:n pelaajat lähtevät tammikuussa tutustumaan Jyväskylän oopperan Don Giovanni -esitykseen tammikuussa ja kertovat paikan päällä kokemuksistaan yleisölle – samoin kuin lauantaina Harjulla ottelun tauolla on haastattelussa sekä oopperan että JJK:n väkeä.

Yhteistyöllä halutaan tarjota niin jalkapallon kuin oopperankin ystäville tuulahdus toisenlaisesta kulttuurista – ja mahdollisuus päästä nauttimaan myös toisenlaisista kokemuksista omilla kotikentillään!

Tervetuloa nauttimaan lauantaina paitsi kihelmöivän jännittävästä ottelusta, myös oopperamaistiaisista!

10102015-jjk-PK35-ottelumainos-www