Lauantaina paikallisen palloilun Supertupla – JJK:n ja Happeen yhteislippu tarjoushintaan

07.10.2015

kettujaheimo_3

JJK:n Kettu ja Happeen Heimo Hirvi ovat päättäneet lyödä voimansa yhteen, jotta tulevasta lauantaista tulisi mahdollisimman iloinen urheilupäivä Jyväskylässä!

JJK pelaa Harjulla klo 14 tuikitärkeän Ykkösen kärkiottelun PK-35 Vantaata vastaan, kun molemmat joukkueet taistelevat tiukasti tavoitteestaan eli noususta tulevan kauden Veikkausliigaan.

 

Happee puolestaan isännöi myöhemmin lauantaina klo 18:30 alkaen Indiansia Salibandyliigassa. Otteluihin saa nyt mobiililippukauppa ZUP Ticketin kautta täältä yhteislipun huokeaan tarjoushintaan!

 

JJK:n myynti- ja markkinointipäällikkö Jami Palsan mukaan Kaikki Peliin Jyväskylä -kampanja on kaivannut konkretiaa jo pitkään.

 

– Kampanja on ollut olemassa, mutta konkreettisia toimia on ollut vähän. Happeen kanssa teemme nyt Kaikki Peliin-tarinaa videoiden ja yhteistyön muodossa. Pelitkin osuivat keskenään nyt samalle päivälle, joten mikäs sen parempaa. Yritetään aktivoida toistemme yleisöä käymään myös toistemme tapahtumissa. Luomme perhemyönteistä fiilistä molemmille areenoille muun muassa hauskan tapahtuman sekä maskottien avulla, Palsa kertoo.

 

Happeen manageri Jani Oravan mukaan yhteistyö JJK:n kanssa tuntuu luontevalta ja helpolta monestakin syystä.

 

– Meillä on aika vähän samoja katsojia JJK:n kanssa ja kun kyseessä on talvi- ja kesälaji, yhteistyö JJK:n kanssa on helppoa toteuttaa. Jalkapallokausi myös jatkuu pidemmälle kuin esimerkiksi pesäpallo, joten senkin puolesta kaudet menevät mukavasti limittäin. Markkinointia on hyvä pyöräyttää metsän eläinten ketun ja hirven ympärille niin lapset kuin aikuisetkin huomioiden, Orava toteaa.

 

Hirvitirehtööri haluaisi nähdä jyväskyläläisten urheiluseurojen tekevän nähtyä enemmän yhteistyötä, sillä tarkoitus on kuitenkin palvella katsojaa.

 

– Seurat voisivat tehdä vahvemmin yhteistyötä, sillä se on palvelua urheilua seuraaville tahoille. Jos kampanja on hyvä, niin kuin tämä nyt, ja teet tapahtumasta viihdyttävän, yleisö tulee kyllä paikalle uudestaankin. Yhteistyötä Jyväskylässä on ollut vaikeaa tehdä viime vuosina ja näkisinkin, että vastakkainasettelun aika on nyt viimeistään ohi, Orava sanoo painokkaasti.

 

Nokkamiehet painottavat, että kyseessä ei ole vain tätä lauantaita koskeva kampanja, vaan yhteistyö on tullut jäädäkseen.

 

– Ei ole lyhyen ajan kampanja, vaan kun kaudet menevät ristiin, pystymme buustaamaan toisiamme, Palsa vakuuttaa.

 

 

– Aika monta markkinointikanavaa on nyt aktivoitu, ja tuplalipun saa tosiaan vain ja ainoastaan ZUP Ticketin kautta. Uskomme saavamme 200 tuplalippua myytyä, ja tarkoitus on tosiaan jatkaa syys- ja kevätkaudet tulevaisuudessakin, Orava jatkaa.

 

Voimakaksikolla on yhteinen viesti koko kaupungin urheiluihmisille lauantaita varten – nyt tarvitaan koko Jyväskylän tukea niin Harjulla kuin Monnarillakin!

 

Lauantain 10.10. Supertupla:

 

Ykkönen: JJK – PK-35 Vantaa, Harjun stadion, klo 14 & Salibandyliiga: Happee – Indians, Monitoimitalo, klo 18:30

 

Tuplalippuja pääset siis ostamaan täältä! Lippujen hinnat:

Lapset 7-16v: 5 euroa

Erityisryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät): 10 euroa (Harjulla aurinkokatsomo)

Aikuiset: 20 euroa (Harjulla pääkatsomo)

 

Mikäli haluat ennakkolipun vain Harjulle, löydät ne ZUPticketistä täältä!

 

Ketun ja Heimon ensimmäinen yhteisvideo on katsottavissa KettuTV:ssä! Huomenna puolestaan KSML.tv:ssä on luvassa lisää asiaa JJK:n ja Happeen yhteistyöstä – stay tuned! 10102015-jjk-PK35-ottelumainos-www