JJK isännöi lauantaina Mikkelin Palloilijoita

02.04.2022

JJK isännöi tänään Vehkahallissa harjoitusottelun merkeissä Ykkösessä pelaavaa MP:tä klo 15:15 alkaen. Suomen Cup käynnistyy puolestaan JJK:n osalta viikon kuluttua perjantaina kiinnostavalla ottelulla, kun JaPS/M35 isännöi kettuja Lahden Mukkulahallissa.

JJK ja MP kohtasivat viimeksi vuosi sitten Viitaniemessä pelatussa harjoitusottelussa, joka päättyi tasaisen väännön jälkeen 1-1-tulokseen. Mikkeliläiset vei ensin johtoon kettukasvatti Arjan Goljahanpoor ja kotijoukkueen tasoituksen iski puolestaan Eeli Liukkonen vaparista.

MP onkin yksi niistä joukkueista, joka JJK-leirissä tunnetaan melko hyvin eri sarjatasosta huolimatta, sen verran perinteisiä harjoitusvastustajia sinipaidat ovat ketuille viime vuosina olleet. Goljahanpoorin lisäksi mikkeliläisten riveistä löytyy tälläkin kaudella useita JJK-leirissä tuttuja miehiä, kun sekä Jarkko Heimosen että Väinö Vehkosen uusi osoite on Juha Pasojan valmentama MP. Viimeiset pari kautta Mikkelissä pelannut JJK-kasvatti Aatu Manninen teki sen sijaan paluun Jyväskylään tälle kaudelle ja toi mukanaan myös MP-kapteeni Reetu Räsäsen.

Mikkeliläiset ovat pelanneet parin viime viikon aikana peräti viisi harjoitusottelua ja myös tulosta on syntynyt. Ykkösen ja Kakkosen vastustajat (KTP, PEPO, Komeetat) on onnistuttu voittamaan ja tappioita on kärsitty vain Veikkausliiga-porukoille (FC Lahti & KuPS). Lauantain ottelu päättää harjoitusotteluiden sarjan ennen Suomen Cupin ja Ykkösen alkua.

Sarjanousua havitteleva JJK on kohdannut pre-seasoninsa aikana useita ylempien sarjatasojen joukkueita (KuPS, SJK, KPV) ja lauantaina kamppailu jatkaa samalla linjalla. Pari viikkoa sitten Kokkolassa KPV:tä vastaan pelattu ottelu oli niukasta 2-1-tappiosta huolimatta kokonaisuudessaan varsin lupauksia herättävä esitys. Lukuisista maalipaikoista huolimatta Mannisen komea vaparimaali jäi kuitenkin lopulta Kettupaitojen ainoaksi.

Lauantain kamppailussa nähtäneen molemmilta joukkueilta jonkin verran kierrätystä ja osa JJK-pelaajista parantelee vielä KPV-pelissä tulleita tällejään.

Otteluun on vapaa pääsy. Saavuthan paikalle vain terveenä.

Vehkahallista ei valitettavasti ole saatavilla striimiä, mutta JJK:n Twitter seuraa ottelun kulkua tuttuun tapaan.

Harjoitusottelu: JJK – MP || 2.4.2022 klo 15:15 || Vehkahalli, Jyväskylä