JJK-Haka: Julkkistulosvetäjä Pasi Kuivakangas uskoo selvään kotivoittoon

01.09.2012

Sunnuntain JJK-Haka-ottelun julkkistulosvetovieraana on Pasi Kuivakangas, joka toimii illan ottelussa vahvasti mukana olevan Tenava päiväkodit Oy:n aluejohtajana. Päiväkotilaiset pelaavat ensin esiottelun porttien auetessa kello 17:00 ja kisailevat rankkarikisassa JJK:n maalivahdin kanssa ottelun tauolla. Kova jalkapallomies ja JJK-fani luottaa Kettupaitojen syysvireeseen täysin. 

 

– 3-0-kotivoitto on tulossa. Tamás (Gruborovics) tekee kaksi ja kenties Markkulan Niko sitten yhden, ennakoi Kuivakangas. 

 

– JJK:lla on nyt hyvä noste päällä ja uskon, että tässä on aluillaan hyvä loppuveto syksyä kohti, joten eiköhän Hakaa vastaankin paineta niin paljon kuin jaloista lähtee. Ja kun Haka teki kauden kotiavauksesta meille niin ikävän (lopputulos 1-4), niin nyt on ehdottomasti kasvojenpesun paikka!

 

Hakalla on meneillään tuskainen putki, kun edellinen voitto on heinäkuun puolivälistä ja tuon jälkeen tilille on karttunut vain yksi tasapelipiste. Toisaalta takki auki ei silti ole vara lähteä, muistuttaa Kuivakangaskin.

 

– Hakalla on vaikeuksia, mutta ei heitä missään nimessä silti sovi aliarvioida – kuten JJK-leirissäkin varmasti tiedetään.

 

Kuivakankaalla on kunnon kettufanin tavoin myös vahva usko siihen, että loppukausi tulee sujumaan hyvissä merkeissä.

 

– Uskon hyvään syyskauteen. Kolmossija on sellainen, joka on mielessä – sinnehän on edelleen saumat. Päästään sitten ensi kaudella jälleen europelien makuun!

 

Myös Kuivakangas oli luonnollisesti paikalla kuluvan kauden historiallisissa europeleissä ja nautti näkemästään ja kokemastaan.

 

– Ei sitä oikein tiennyt, mitä odottaa ennen ensimmäistä ottelua Stabaekia vastaan. Mutta kun alusta asti peli näytti hyvältä ja huomattiin, että tässähän pärjätään ihan hyvin, niin se nosti tunnelmaa saman tien. Noista peleistä jäi unohtumattomia muistoja ja kokemuksia, joita varmasti jokainen haluaa päästä kokemaan lisää!