JJK ja Tenava päiväkodit Oy yhteistyöhön – pikkutaiturit vauhdissa sunnuntain JJK-Haka-ottelussa!

31.08.2012

Suomen suurin päivähoitoketju Tenava päiväkodit Oy on rantautunut nyt myös Jyvässeudulle. Jyväskylässä ja lähialueilla kuuden toimipisteen voimin toimivassa päivähoitoketjussa koettiin JJK:n yhteiskuntavastuutoiminnan olean lähellä ketjun omia arvoja ja näin syntyikin ajatus yhteistyöstä.

 

– Haluamme verkoistoitua ihmisten pariin ja kehittyä sosiaalisena palveluntuottajana – toimia yhteiskuntavastuullisesti saaden perheet, lapset, aikuiset ja vanhuksetkin liikkeelle yhteisen hyvän puolesta. JJK on pitänyt kunnianhimoisena tavoitteena tietä Euroopan kentille onnistuen siinä. Suomen Tenava päiväkotien visio ja tavoite on toimia varhaiskasvatuksen edelläkävijänä ja mahdollistaa lapselle hyvä arki – enemmän aikaa ja tilaa! Haluamme olla enemmän kuin vain pelkkä päiväkoti, kertoo varhaiskasvatuksen aluejohtaja Pasi Kuivakangas Tenava päiväkodit Oy:sta.

 

– Jalkapalloa ja JJK:n otteita läheltä seuranneena yhteiskuntavastuullinen toimintatapa tulla lähelle ihmistä ja ihmisryhmiä tuntui luontevalta tavalta keskustella yhteistyöstä – ja tässä ollaan! Perimmäisenä tarkoituksena yhteistyössä on saada perheitä liikkumaan ja osallistumaan yhdessä – vaikkapa JJK:n kotipeleihin! Siinäkin puhutaan kuitenkin piristävästä sosiaalisesta tapahtumasta.

 

Tenava päiväkodit on aloittanut Jyväskylässä myös koko perheelle tarkoitettujen, leikin ja iloisen mielen voimin etenevien jalkapallotuokioiden järjestämisen.

 

 

nurmikolla_vilisee_290812

    Perhefutis saa pienet ja isommatkin jalat liikkeelle!

 

 

– Olemme käynnistelleet elokuussa kerhoperiaatteella perhefutista, johon on osallistunut Jyvässeudulla nyt useampi perhe. Tarkoituksena on saada vanhemmat liikkumaan yhdessä lasten kanssa.

 

Elokuun ”treenailu” huipentuu tulevan sunnuntain JJK-Haka-otteluun, jossa päiväkotilaiset pelaavat esiottelun kello 17:00 alkaen. Ottelun puoliaikatauolla puolestaan on luvassa tiukka rankkarikisa.

 

 

Tamás ja Topi mukana perhefutiksen tuoksinassa – ”Kivaa!”

 

illan_vierailevat_tahdet_29012 

    ”Moi, oon Gruborovicsin Tamás – ja vähän vanhempi kuin te…”, illan vierailijat esittäytyvät.

 

Keskiviikkona Palokassa viileti kentän täydeltä nuoria jalkapalloilijanalkuja, kun Tenava päiväkotien järjestämä perhefutis liikutti lapsia vanhempineen. Erikoisvahvistuksina mukana olivat Tuomas Latikka ja Tamás Gruborovics, jotka myös joutuivat tiukkaan – ja hieman normaalista poikkeavaan – treenirupeamaan vilkkaiden futareiden keskellä.

 

– Kivaa!, toteavat pelaajat kuin yhdestä suusta.

 

– Se tästä kertoo kaiken olennaisen!

 

 

topin_torjuntataidot_koetuksella_290812

     Topin torjuntataidot joutuivat kovalle koetukselle rankkareitreeneissä…

 


 

tamas_ja_pallo_290812

    ….ja myös Tamás pääsi välillä kokeilemaan tuntumaa palloon.

 

 

– Ei ole hetkeen ollut kentällä näin mukavaa, virnuili kettuikoni Latikka, kun vilske oli tauonnut ja pallot laitettu pussiin.

 

– Ainahan siitä tulee väkisinkin hyvälle tuulelle, kun näkee lapsia pallon kanssa pitämässä hauskaa!

 

nimmarit_kuumaa_kamaa_290812

    Pelin tauottua olivat kettutähtien nimmaritkin haluttua tavaraa…

 

 

lopussa_yhteiskuva_290812

    …ja lopuksi otettiin tietenkin yhteiskuva – peukku!

 

 

JJK – Haka Harjun ELY-stadionilla sunnuntaina 2.9.2012 kello 18:30 alkaen – Tenava päiväkotien esiottelu kello 17:00 alkaen!

 

 

Lisätietoja päiväkotitoiminnasta: http://www.tenava.net/