JJK ei onnistunut sinetöimään vielä nousuaan

26.09.2022

JJK taipui lauantaina kauden ensimmäiseen tappioonsa sarjakakkosen VIFK:n vieraana lukemin 1-0, eikä näin ollen onnistunut vielä tässä vaiheessa sinetöimään sarjanousuaan.

JJK otti ottelussa komennon jo heti alusta alkaen, mutta ei onnistunut saamaan palloa Teemu Muurisen selän taakse paikoistaan huolimatta. Kettupaidoille tuomittiin ensimmäisellä jaksolla myös rangaistuspotku, kun Robin Saastamoinen kaadettiin boksissa. Pallon taakse asettunut Aleksis Lehtonen ei kuitenkaan onnistunut yllättämään VIFK-veskaa vaan Muurinen vei tilanteessa pidemmän korren.

Ottelun ainoa maali nähtiin 25. minuutilla, kun pallo lipui epäonnekkaasti kettupaidoilta tolpan kautta omaan maaliin. Kyseisen tilanteen lisäksi vaasalaisilla ei kunnollisia maalintekopaikkoja ollut ja JJK hallitsikin kamppailua täysin.

Taktisesti järkevästi pelannut kotijoukkue teki kuitenkin pelin vaikeaksi ketuille ja puolusti johtoon päästyään kaikin keinoin asemaansa, mikä teki pelistä varsin rikkonaisen. Tuomari nostikin VIFK:lle peräti seitsemän varoitusta ja lopulta myös yhden punaisen kortin.

Kettupaidat johtavat sarjaa 9 pisteen erolla pahimpaan uhkaajaansa ja runkosarjan pisteet jäävät voimaan myös kolmen ottelun mittaiseen jatkosarjaan. Mikäli JJK voittaa lauantain ottelunsa ja VIFK ei saa Komeettojen vieraana täyttä pistepottia, varmistaa JJK sarjan voiton ja nousun Ykköseen jo ennen jatkosarjan otteluita!

JJK:n kotiottelut jatkosarjassa pelataan lauantaina 8.10. ja 22.10., välissä käydään pelaamassa yksi vierasottelu 15.10. Jatkosarjan otteluiden kellonajat varmistuvat myöhemmin. JJK pelaa vierasottelunsa sarjanelosen vieraana ja kohtaa 2. ja 3. sijoittuneet kotonaan.

☆☆☆☆☆

Lauantain kamppailun otteluisäntänä toimii Jyväskylän kaupunki ja tapahtumassa on mukana myös Sport Business by JAMK.

Tervetuloa!

⚽️ JJK – Närpes Kraft
📆 la 1.10.2022
📍 Harjun Stadion
🕓 klo 14 (portit 13)
🎫 Liput portilta tai ennakkoon 👉 jjk.fi (alle 17v. ilmaiseksi)

HUOM! Ottelu on samalla opiskelijapeli, mikä tarkoittaa vapaata pääsyä opiskelijakortilla! Kortti esitetään sisääntuloportilla. Varaudu todistamaan myös henkilöllisyytesi.

Myös Kirittäret tarjoavat kausikorttilaisilleen vapaan pääsyn lauantain JJK – Närpes Kraft kamppailuun. Esitä kausikortti stadionin lippuluukulla.