Lauantain ottelussa muistetaan Jyväskylän Jalkapalloklubin merkkipäivää

29.09.2022
JJK-historia: Janne Korhonen
Kaiken se torjuu – Janne Korhonen torjui JJK:n paidassa Harjulla jo 90-luvulla

Lauantaina Harjulla pelattava JJK – Närpes Kraft kamppailu on sarjanoususta taistelevalle seurallemme monellakin tapaa erityinen ja siksi tahdommekin kutsua sitä Juhlaotteluksi.

Marraskuun alussa tulee täyteen 30 vuotta Jyväskylän Jalkapalloklubin perustavasta kokouksesta, joka pidettiin Hippoksella, Monitoimitalon kokoustilassa 2.11.1992.

Jalkapallon seuratoiminta alkoi Jyväskylässä vuonna 1923, kun kaupunkiin perustettiin ensimmäinen palloilun erikoisseura, JyP eli Jyväskylän Palloilijat. Jalkapalloa pelattiin seurassa pääasiassa maakuntasarjatasolla vuoteen 1977 saakka, jolloin jalkapallo ja jääkiekko eriytyivät ja jalkapalloa alettiin pelata nimen JYP-77 alla.

JYP-77 pelasi parhaimmillaan Ykköstä, mutta putosi lopulta Kolmoseen saakka vuoden 1992 päätteeksi. Tuolloin seura yhdistettiin JyPK:n miesjalkapalloilun kanssa ja JJK oli syntynyt. Jyväskylän Jalkapalloklubi pyöritti edustusjoukkuetoimintaa ja pian syntyi rinnalle JJK Juniorit ry vastaamaan junioritoiminnasta.

JJK:n ottelut alkoivat Kolmosesta vuonna 1993 ja kausi olikin heti menestys, sillä sen päätteeksi juhlittiin sarjanousua. Olemmekin kutsuneet JJK:n ensimmäisen joukkueen pelaajat taustoineen lauantaina Harjulle, seuraamaan jännittävää nousutaistelua ja kannustamaan punanutut Ykköseen!

Eikä tässä kaikki! Vuosipäivän kunniaksi Stadiumin fanikaupan tuotteita on saatavilla rajoitetun ajan retrohenkisesti myös vanhalla JJK-logolla! Näitä on toivottu paljon, joten kipin kapin ostoksille osoitteeseen: stadium.fi/seurat

Tuotteita on saatavilla myös naisten ja lasten koossa (naisten mallit tunnistat tuotteen nimen perässä olevasta W-kirjaimesta ja nuorten koot Y tai JR merkinnästä)

(HUOM! Fanituotteet ovat saatavilla vain Stadiumin verkkokaupassa)

Kausikorttikauppa käy vilkkaana – kortit mukaan vaikka lauantain matsista Harjulta

Kauden 2023 kausikorttien ennakkomyynti on käynyt erittäin kuumana, joten päätimme pidentää kampanja-aikaa kauden päätösotteluun saakka. Ostamalla kausikortin 22.10.22 mennessä, saat sen hintaan 99€. Mikäli JJK pelaa ensi kaudella Ykköstä, nousee kortin hinta kampanjan päätyttyä 119 euroon. Ostoksille näppärästi sivun oikean reunan keltaisesta ”osta lippuja” painikkeesta. Verkkokaupassa maksuvälineinä käyvät Paytrailin verkkomaksujen lisäksi SmartumPay, ePassi ja Eazybreak. Mikäli haluaisit maksaa Edenredin mobiilimaksulla, laitathan siitä viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi.

Kausikortit ovat ostettavissa kampanjahintaan myös jokaisesta jäljellä olevasta kotiottelusta ja saat ostamasi kortit lippuluukulta jo saman tien mukaan! Tässäpä siis esimerkiksi oiva lahjavinkki jouluksi tai loppuvuoden muille merkkipäiville.

Myös verkkokaupasta tilatut kortit ovat noudettavissa ensimmäistä kertaa lauantain ottelun lippuluukulta.

☆☆☆☆☆

Lauantain kamppailun otteluisäntänä toimii Jyväskylän kaupunki ja tapahtumassa on mukana myös Sport Business by JAMK.

Tervetuloa!

⚽️ JJK – Närpes Kraft
📆 la 1.10.2022
📍 Harjun Stadion
🕓 klo 14 (portit 13)
🎫 Liput portilta tai ennakkoon 👉 jjk.fi (alle 17v. ilmaiseksi)

HUOM! Ottelu on samalla opiskelijapeli, mikä tarkoittaa vapaata pääsyä opiskelijakortilla! Kortti esitetään sisääntuloportilla. Varaudu todistamaan myös henkilöllisyytesi.

Myös Kirittäret tarjoavat kausikorttilaisilleen vapaan pääsyn lauantain JJK – Närpes Kraft kamppailuun. Esitä kausikortti stadionin lippuluukulla.