Järvi-Suomen derbyn paluu – JJK ja KuPS kohtaavat Suomen Cupissa Harjulla

25.05.2023
Kuva: Aatu Manninen ja Urho Nissilä kohtasivat viimeksi Harjulla kesällä 2017

Suomen Cupin 5. kierroksen arvonta on suoritettu ja arpa tuo kettujen luo kylään rakkaan vihollisen, Veikkausliigan kärkipaikkaa pitävän Kuopion Palloseuran! JJK isännöi KuPS:ia Harjulla keskiviikkona 31.5.23 klo 18:30.

Joukkueet ovat kohdanneet Suomen Cupissa useammankin kerran, mutta kovin taisto jatkopaikasta käytiin varmastikin kymmenen vuotta sitten Harjulla, kun panoksena oli paikka Cupin finaaliin. Sateisella kentällä käyty kamppailu kääntyi vieraille ja KuPS eteni finaaliin viimeisteltyään kotiyleisön kannalta murheellisen 0-1-osuman aivan pelin lopussa. Kyseinen välieräpaikka onkin kettujen paras saavutus Suomen Cupissa.

Vuonna 1923 perustettu KuPS viettää jyväskyläläisen seurapalloilun tapaan tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan. Kuopiolaisseura on Suomen Cupin hallitseva mestari kahdelta edelliseltä vuodelta ja pitää myös Veikkausliigassa kärkipaikkaa tätä kirjoittaessa. Kovempaa vastustajaa ei siis olisi voinut arvonnasta Kettupaidoille napsahtaa!

Suomen Cup 5. kierros: JJK – KuPS || Harjulla 31.5.23 klo 18:30

Ottelun ennakkoliput ovat nyt myynnissä, ostoksille pääset sivun oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” -painikkeesta.

JJK:n kausikorttiin sisältyy pääsy Suomen Cupin kotiotteluihin. Mikäli kausari on vielä hankkimatta, myös ne ovat myynnissä samaisesta painikkeesta alennettuun 99€ hintaan. Tilatun kortin voi noutaa stadionin lippuluukulta peliin saapuessaan.

Ryhmävaraukset: lippupaketteja otteluun voi tiedustella joni.vesalainen(at)jjk.fi