9. Alexei Eremenko jr 1-0
17. Tommi Kari 1-1
38. Jarkko Okkonen 1-2
77. Tommi Kari 1-3

JJK matkusti neljän voitottoman ja maalittoman ottelun jälkeen Pietarsaareen FF Jaron vieraaksi. Joukkue nousi pienoisesta kuopasta komeasti voittamalla Jaron 3-1 (2-1). Kaikkien vierasmaalien arkkitehtina toimi Tommi Kari, joka ampui ensimmäisen ja kolmannen komeilla vapaapotkuilla ja antoi voittomaaliksi jääneen 1-2 -maaliin johtaneen vapaapotkun.

JJK:lle avautui ensimmäinen maalipaikka jo heti muutaman minuutin jälkeen, kun Jaro-vahti Vitali Teles hieman seikkaili maaliltaan. Mika Lahtinen pääsi keskittämään takatolpalle, mutta Mikko Hyyrysen pusku meni yli maalin.

Ottelun avausmaali nähtiin pian perään 9. peliminuutilla. Juha Pasoja menetti pallon laidassa, peliväline ajautui rangaistusalueen laitamille Alexei Eremenko jr:n ulottuville. Eremenko pommitti pallon vastustamattomasti JJK-maalin vasempaan nurkkaan.

JJK tuli tasoihin kahdeksan minuuttia myöhemmin. Tommi Kari ampui 29 metristä hienon vapaapotkun maalin vasempaan alanurkkaan.

Tasoituksen jälkeen vierasjoukkue pääsi luomaan muutamia hyviä maalipaikkoja, joista paras Lahtiselle. Johtomaalia ei kuitenkaan vielä nähty.

Se tuli seitsemän minuuttia ennen taukovihellystä. Kari lähetti erinomaisen vapaapotkun maalille. Pallo ajautui takatolpalle Pasojalle, joka jatkoi pallon maalin eteen. Topparipari Jarkko Okkonen tökkäsi pallon lähietäisyydeltä verkkoon.

Toiselle puoliajalle JJK hieman vetäytyi ja Jaro pääsi pyörittämään peliä. Pallonhallinnan siirtymisestä huolimatta JJK sai ensimmäisellä puoliajalla vapaasti huseeranneen Eremenkon paremmin kuriin, eivätkä isännät kyenneet luomaan huippuvaarallisia paikkoja.

Ottelun ratkaisu nähtiin vartti ennen loppua. Lasse Linjala suojasi palloa erinomaisesti rangasitusalueen rajalla ja hankki JJK:lle vapaapotkun erittäin vaarallisesta paikasta. Kari ampui upean kierteisen laukauksen etuyläkulmaan.

Kolmas maali lamaannutti Jaron eivätkä isännät saaneet luotua aikaiseksi kunnollista kiriä. Ottelun viime hetkillä vielä Eremenko turhautui ja sai ottelun toisen keltaisen korttinsa myötä suihkukomennuksen.

Voitto nosti JJK:n huipputasaisessa sarjataulukossa neljänneksi.