Inter-JJK: Takaisin maaottelutauolta hyvässä iskussa

12.09.2010
Inter-JJK: Takaisin maaottelutauolta hyvässä iskussa

JJK palaa reilun kahden viikon mittaiselta maaottelutauolta matkustamalla maanantaina FC Interin vieraaksi Turkuun. Vuorossa on jälleen kerran ennakkkoasetelmiltaan hyvin tasainen ottelu.

Inter on sarjataulukossa pisteen JJK:n edellä yhden sijoituksen kettupaitojen yläpuolella. Molempien maaliero on kolmen verran pakkasen puolella. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä karkottaakseen kiivaan putoamistaistelun selkeämmin selän taakse. Inter on kotijoukkueena sarjan heikoimmassa kolmanneksessa, kun JJK:n vierassaldo on edelleen liigan toiseksi paras.

Pitkä tauko on tehnyt hyvää JJK:lle, jonka miehistö oli kaksi viikkoa sitten perin raihnainen.

– Pidetiin Lahti-pelin jälkeen viiden päivän tauko treeneistä, mikä teki erittäin hyvää. Henkisesti ja fyysisesti sai jokainen latauduttua, plus että äijiä rupesi paranemaan, JJK:n valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Nyt sivussa on vammojen takia ainoastaan Matti Lähitie. Särkkä ei usko tauon vaikuttaneen joukkueen vireystilaan negatiivisesti.

– Tuskin se pelituntumaan vaikuttaa. Ollaan harjoiteltu aika pelivoittoisesti, joten en usko että se olisi mihinkään kadonnut.

JJK ja Inter kohtasivat keväällä Vaajakoskella. Tuolloin Inter syötti Martosen miehistölle jauhoista pullaa iskemällä avausjaksolla kolmesta vastaiskusta kolme maalia.

– Keväällä ne veivät meitä aika pahasti, joten nyt on voimakas revanssihenki päällä, Särkkä sanoo.

 

Inter-JJK Turun Kupittaalla maanantaina kello 18.30.

FC Inter
JJK