Hyyrynen kirosi hukattuja paikkoja

23.10.2010
Hyyrynen kirosi hukattuja paikkoja

JJK:n kapteeni Mikko Hyyrynen oli tappiollisen Haka-pelin jälkeen pettynyt mies. Maalinteko tuotti kettupaidoille jälleen kohtuutonta tuskaa.

– Ensimmäisellä jaksolla peli olisi pitänyt pystyä lyömään tasoihin. Noista paikoista pitää runtata pallot sisään. En tiedä mikä siinä on, että maalinteko on kotikentällä niin helvetin vaikeaa, Hyyrynen manasi.

– Onneksi Wusu teki pari ja Tepsi voitti Lahden. Kiitokset vaan vanhoille kavereille Turkuun, TPS-taustainen kippari sanoi.

JJK:lla on neljä päivää aikaa valmistautua keskiviikkona odottavaan liigakarsintaan, jossa vastaan tulee Ykkösessä toiseksi sijoittunut FC Viikingit. Hyyrynen korostaa karsintapelien henkistä puolta.

– Viikingit on nälkäinen nippu ja heillä on karsinnassa vain voitettavaa. Pitää pystyä vastaamaan heidän intoon ja kiimaan. Karsintapelit on sellaista henkistä taistoa, kaksinkamppailut ratkaisevat paljon. Palloa pitää pystyä liikuttamaan ettei joudu pelkästään painimaan.

Lopuksi Hyyrynen välitti kiitoksensa lauantain ottelun mahdollistaneelle talkooväelle.

– Kenttä oli ihan hyvässä kunnossa, talkooväelle iso kiitos että pystyttiin pelaamaan. Harmi ettei pystytty antamaan heille mitään takaisin.

MikkoHyyrynen